string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Christmas walk through in Euroborg: deze week dinsdag tot en met donderdag.

Dinsdag 13 december 2022 om 13:00

FC Groningen organiseert ook dit jaar een Christmas walk through in Euroborg. Deze week is het stadion van dinsdag 13 december tot en met donderdag 15 december van 16.00 uur tot 19.00 uur speciaal geopend voor de Christmas walk through. Op de omloop van de Koeman Tribune zijn verschillende kerstkraampjes ingericht en aan de rand van het veld is een wensboom opgetuigd. 

christmaswalktrough-feed

FC Groningen kijkt er naar uit om tijdens deze competitieloze periode de FC-supporters in het stadion te kunnen ontvangen. Supporters kunnen van dinsdag 13 december tot en met donderdag 15 december de Christmas walk through bezoeken via ingang 3 van Euroborg. Op de omloop zijn diverse kerstkraampjes ingericht die de bezoeker in een echte kerstsfeer brengt.
 
Kerstkraampjes 
De Supportersvereniging staat met een kraam en uiteraard kan FC Groningen Merchandise niet ontbreken. Schrijver Ferdi Delies is aanwezig met een boekenkraam en Gerda Boersema – bestuurslid van de Rolly Side – zal kaarsen en kniepertjes verkopen. De opbrengst wordt geschonken aan Jop van der Laan. Jop is rugbyer en heeft als droom om de Paralympische Spelen te halen. Bij de kraam van Gerda is enkel contant de betalen, bij de andere kramen geldt PIN only.  

Er zijn op de Christmas walk through op verschillende plekken lekkernijen verkrijgbaar en worden er oliebollen gebakken. Ook wordt er een winter wonderland fotoshootlocatie ingericht waar een prachtige kerstfoto kan worden geschoten en is er ruimte voor leuke spelletjes voor kinderen.
 
Wensboom
FC Groningen zorgt voor kerstmutsen en reikt kaarten uit die supporters kunnen beschrijven en in de wensboom aan de rand van het veld kunnen hangen. De boom zal staan op de kunstgrasstrook bij de Koeman Tribune. Supporters kunnen hun persoonlijke boodschap zelf in de wensboom hangen. Een kerstboodschap aan een familielid, vriend of vriendin, medesupporter of de club. Naast het opschrijven van de kerstboodschap middels een kaart is ook het contentteam van FC Groningen aanwezig. Supporters die willen dat hun boodschap of verhaal breder wordt gedeeld, kunnen dit ter plekke aangeven waarna één van de collega’s een interview zal afnemen.
 
Open van 16.00 tot 19.00 uur
FC Groningen Christmas walk through is van dinsdag 13 december tot donderdag 15 december van 16.00 uur tot 19.00 uur voor iedereen te bezoeken. De Trots van het Noorden kijkt er ongelooflijk naar uit haar supporters speciaal in kerstsfeer in Euroborg te ontvangen!

_M7A8906

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus