Twee punten laten liggen in Almelo.

Vrijdag 06 februari 2015 om 12:21

Gisterenavond speelde FC Groningen een doordeweekse competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Ondanks het vroege aanvangstijdstip van 18.30 uur, waren er toch 250 supporters meegereisd naar Almelo om de FC aan te moedigen.

Een goede wedstrijd hebben deze supporters niet gezien. In de eerste helft hadden beide ploegen weinig kansen. Heracles wist echter wel het net te vinden, 7 minuten voor de rust stond de 1-0 op het scorebord.
Gelukkig wist Michael de Leeuw de stand in de 2e helft gelijk te trekken, hij wist de 1-1 binnen te schieten.
Helaas was het Heracles dat een kwartier voor tijd voor de 2e maal een doelpunt wist te maken. Vervolgens ging FC Groningen vol in de aanval en had het drie kansen voor de gelijkmaker. 2 minuten voor tijd maakte Chery de stand weer gelijk, waardoor de eindstand van de wedstrijd werd bepaald op 2-2.
Aanstaande zondag, 8 februari, speelt FC Groningen een thuiswedstrijd tegen AZ. In Euroborg wordt er om 16.45 uur afgetrapt.
Voorafgaand aan de wedstrijd liepen er elf Junior Club leden met een speler het veld op. De gelukkigen bij deze wedstrijd waren:
Remco Terpstra, Tom IJlenhave, Chantal Nijboer, Tjarko Eitens, Mats Mulder, Nick Padding, Frank Stoffers, Emiel Houwen, Sven Johannes Houwen, Lorenzo Schokker en Oleg Heuten.