string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen On Tour in herfstvakantie; kom trainen als een prof!

Dinsdag 11 oktober 2022 om 15:00

FC Groningen gaat On Tour in de herfstvakantie en komt langs de sportverenigingen in stad en regio. Tijdens deze voetbal ééndaagse train jij meer dan drie uur als een echte prof!  Dit doe je onder leiding van gedreven en professionele trainers. De Trots van het Noorden komt op liefst 9 locaties in de regio Trainen als een Prof. 

On tour2022

Trainen als een Prof komt langs in jouw regio om je te laten groeien als voetballer door middel van de FC Groningen-trainingsmethoden. Tijdens FC Groningen On Tour is een deelnemer een dag lang van 09.30 uur tot 15.30 uur aan het voetballen en bewegen.
 
FC Groningen gaat in de herfstvakantie On Tour bij; VV Westerkwartier (maandag 17 oktober), VV Peize (maandag 17 oktober), VV Musselkanaal (dinsdag 18 oktober), VV SVBO (woensdag 19 oktober) VV Actief (woensdag 19 oktober), VV Harkstede (donderdag 20 oktober), DVC Appingedam (donderdag 20 oktober), Asser Boys (vrijdag 21 oktober) en FC Zuidlaren (vrijdag 21 oktober). Je hoeft geen lid te zijn van een van deze verenigingen om mee te doen. FC Groningen On Tour is voor ieder kind tussen de 6 en 14 jaar toegankelijk. Ongeacht de voetbalervaring. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.
 
Op de dag staat één voetbalthema centraal. Dat is de komende herfstvakantie ‘Aanvallen als Abraham’. Er is aandacht voor zowel de voetbaltechnische vaardigheden als breed motorische ontwikkeling. FC Groningen On Tour is de kans om te ervaren hoe het is om training te krijgen volgens de methodes van de Trots van het Noorden. Een leuke voetbaldag waar je echt beter van wordt als voetballer en het is gegarandeerd de leukste dag van de komende herfstvakantie.
 
FC Groningen On Tour kost €47,50 en bestaat uit twee volwaardige trainingen met tussendoor een gezonde sportlunch. Geef je nu op via:https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl/product/on-tour/   
 
FC Groningen On Tour bestaat uit één dag die is opgedeeld in meerdere trainingssessies en een gezonde sportlunch. Op de dag staat er één voetbalthema centraal. Er is aandacht voor zowel voetbaltechnische vaardigheden als breed motorische ontwikkeling. Ieder kind van 6 tot en met 14 jaar kan zich aanmelden voor FC Groningen On Tour, ongeacht de voetbalervaring. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Meld je hier aan!

on tour 20221

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

Clubhuis Kids United officieel geopend

2 maanden geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

3 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu