string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zondag Eredivisiekraker tegen Feyenoord.

Maandag 09 januari 2023 om 17:30

FC Groningen speelt deze week voor het eerst in bijna twee maanden tijd weer in Euroborg. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen voor het duel van aanstaande zondag met Feyenoord tickets (bij)kopen op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune. Voor Feyenoord-thuis is geen vrije verkoop. Dinsdag om 09.00 uur start de verkoop van tickets voor het uitduel bij sc Heerenveen voor supporters met een seizoenkaart of clubcard. Leden van de loyaliteitsgroep kunnen vanaf dat tijdstip tickets kopen voor de uitwedstrijd tegen FC Volendam.

Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen voor het (bij)kopen van tickets voor Feyenoord-thuis terecht op https://tickets.fcgroningen.nl. De support vanaf de tribunes is ook dit seizoen wederom fantastisch en het zal de ploeg extra energie geven in de moeilijke fase waarin FC Groningen zit.

Via https://tickets.fcgroningen.nl zijn ook kaarten te koop voor de bekerwedstrijd tegen SV Spakenburg van aankomende donderdag. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s bij Euroborg geopend.

Heerenveen-uit

Supporters die horen bij de loyaliteitsgroep hebben nog tot maandag 9 januari 23.59 voorrang voor het bestellen van een ticket voor sc Heerenveen-uit. Vanaf dinsdag 10 januari 09.00 uur zijn ook seizoenkaart en clubcardhouders aan de beurt om een kaart te kopen voor het uitvak in Friesland. Tot nu toe werden er al bijna 700 tickets verkocht via https://tickets.fcgroningen.nl.  

Volendam-uit

Leden van de loyaliteitsgroep kunnen vanaf dinsdag 10 januari 09.00 uur een ticket kopen voor FC Volendam-uit. Er zijn tickets verkrijgbaar voor de bus of de pendelbus. Bij die laatste optie rijden er pendelbussen tussen P&R Purmerend en het stadion in Volendam. De loyaliteitsgroep heeft voorrang op kaarten tot maandag 16 januari 23.59 uur. Mochten er daarna nog tickets beschikbaar zijn, start de verkoop voor seizoenkaart- en clubcardhouders op dinsdag 17 januari 09.00 uur. Een ticket voor de pendelbus kost €25,-. Het is niet toegestaan alcohol te nuttigen in de pendelbus. Meer informatie over de kaartverkoop rondom FC Volendam-uit vind je hier: https://www.fcgroningen.nl/kaartverkoopinformatie/ft-fc-volendam/

Thuiswedstrijden

De vrije verkoop voor het duel met SC Cambuur is in volle gang. De wedstrijd tegen de Friezen wordt gespeeld op donderdag 26 januari in Euroborg. De aftrap is om 18.45 uur. Op dinsdag 10 januari start de vrije verkoop voor het thuisduel met FC Twente van zondag 5 februari.

Voor de thuiswedstrijden tegen FC Emmen (zaterdag 18 februari) en Excelsior (zaterdag 25 februari) is de voorverkoop gestart. Supporters met een seizoenkaart of clubcard kunnen twee tickets (bij)kopen. De online ticketshop is te bereiken via https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit