string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Donderdag Spakenburg-thuis, kassa’s open vanaf 18.30 uur.

Woensdag 11 januari 2023 om 10:53

De eerste wedstrijd van 2023 in Euroborg is morgenavond (donderdag) 20.00 uur. SV Spakenburg is de tegenstander in de tweede ronde van het TOTO KNVB bekertoernooi. Kassa’s bij het stadion zijn open vanaf 18.30 uur. De seizoenkaart is in het bekertoernooi geen geldig toegangsbewijs. De wedstrijd is niet live op televisie te volgen.

Tickets voor de wedstrijd tegen Spakenburg zijn zonder restricties te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. De seizoenkaart is voor dit duel geen geldig toegangsbewijs. Seizoenkaarthouders kunnen tegen een gereduceerd tarief een kaart kopen via: https://tickets.fcgroningen.nl/initiative/Seizoenkaarthouders.  De kassa’s bij Euroborg zijn vanaf 18.00 uur geopend. Bij de kassa’s zijn enkel kaarten te koop tegen het reguliere tarief van €10,-. Let op Euroborg is vanaf dit seizoen PIN Only. Donderdag zal alleen de onderste ring van het stadion zijn geopend.

Er is vanwege de weersverwachting geen Supportersplein aan de voorzijde van Euroborg. Wel zal Defensie aanwezig zijn nabij de Kolenmuur met een legertruck. Wie interesse heeft in een carrière bij Defensie kan bij de stand meer informatie opvragen.  

Horeca-assortiment
Net als tijdens de laatste thuiswedstrijden voor de winterstop zal er tussen speelminuut 30 en 60 een beperkt assortiment verkrijgbaar. Hiermee hoopt FC Groningen de servicesnelheid te verhogen zodat de wachttijden voor bestellingen minder worden. Het betekent dat er onder meer geen patat en hamburgers kunnen worden besteld in de periode tussen speelminuut 30 en 60.

Gehaktballen en frikandellen blijven de gehele wedstrijd te koop. In het assortiment is vanaf het duel met Spakenburg ook een nieuw vegetarisch product toegevoegd. Voor €3,25 is een portie van drie vegetarische loempia’s verkrijgbaar.

Update
In onderstaande video geeft algemeen directeur Wouter Gudde voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijden van deze tweede seizoenshelft een update over onder meer de huidige situatie bij de club en een aankondiging van een aanpassing van de horecaprijzen in verband met de inflatie.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit