string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kassa’s zondag bij het stadion vanaf 15.15 uur wel geopend.

Vrijdag 13 januari 2023 om 13:26

Feyenoord is aankomende zondag de tegenstander in de eerste Eredivisiewedstrijd van 2023. Aftrap van het duel met de Rotterdamse koploper is 16.45 uur. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn de kassa’s bij het stadion anderhalf uur voor de aftrap wel geopend. FC Groningen vraagt haar supporters op tijd naar het stadion te komen in verband In Memoriam voorafgaand aan het duel en een veranderde verkeerssituatie. Feyenoord-uitingen op de thuisvakken in Euroborg zijn zondag niet toegestaan.

Zowel online als aan de kassa’s geldt een seizoenkaart- of clubcardverplichting. Supporters die een ticket kopen aan de kassa’s dienen zich te kunnen legitimeren met een geldig ID-bewijs.  Tickets zijn online te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Er zijn enkel nog tickets voor de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune verkrijgbaar.  

In Memoriam
De wedstrijd staat in het teken van In Memoriam. Een herdenkmoment waarbij de in 2022 overleden FC-supporters worden herdacht. Zorg dat je op tijd in het stadion bent om bij dit eerbetoon te zijn. Lees hier meer over In memoriam: https://www.fcgroningen.nl/nieuws/zondagmiddag-herdenking-overleden-supporters-tijdens-in-memoriam/

Supporters die met de auto naar Euroborg vanaf de Ringweg Zuid komen via een andere aanrijroute richting het stadion (afrit 37). Parkeerplaats P3 is te bereiken door linksaf voor te sorteren en daarna direct rechts de parkeerplaats op te gaan. De vernieuwde situatie kan leiden tot extra verkeersdrukte rondom het stadion. Kijk voor de actuele verkeersinformatie op www.groningenbereikbaar.nl

Pendelbussen
De pendelbussen vanaf de P&R Haren en P&R Hoogkerk gaan vanaf 14.45 uur richting het stadion. Een retourticket in de pendelbus kost €4,-. De laatste bus vertrekt 25 minuten voor aftrap vanaf de P&R. Vanaf Euroborg rijden de bussen tot een uur na het laatste fluitsignaal terug naar de desbetreffende P&R. Buslijn 28 zal dit seizoen niet meer rijden vanuit het centrum van de stad.

De gemakkelijkste wijze om het stadion te bereiken is met de fiets. Achter de Kolenmuur is een extra gratis fietsenstalling. Aan de andere kant van de Kolenmuur kunnen Supporters vanaf samenkomen op een Supportersplein. Ook aan de achterkant van het stadion is een supportersplein en staan verschillende foodtrucks.

Horeca
Eten en drinken dat rondom het stadion wordt gekocht, mag niet mee naar binnen. In Euroborg zijn op iedere tribune meerdere horeca-units te vinden. Net als tijdens de laatste thuiswedstrijden voor de winterstop zal er tussen speelminuut 30 en 60 een beperkt assortiment verkrijgbaar. Het betekent dat er onder meer geen patat en hamburgers kunnen worden besteld in de periode tussen speelminuut 30 en 60. Tijdens In Memoriam vlak voor het eerste fluitsignaal zal geen verkoop plaatsvinden. De toegangsdeuren zijn dan ook gesloten en gaan na de minuut applaus weer open.

Feyenoord-uitingen op de thuisvakken in Euroborg zijn zondag niet toegestaan.  

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Kaartverkoop informatie komende duels

02:24
4 dagen geleden

Avishay Lachman eerste genomineerde Leonardo Hotels Strijder van het Jaar 2025

4 dagen geleden

Zes opleidingsteams in actie