string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Perspresentatie hoofdsponsor OG Clean Fuels terug te zien op YouTube.

Dinsdag 29 maart 2022 om 15:00

FC Groningen heeft met OG Clean Fuels een nieuwe internationale hoofdsponsor gevonden. De perspresentatie van het nieuwe partnership was vanmiddag - dinsdag 29 maart - om 15.00 uur. Media, partners van de club, businessclubleden en overige stakeholders waren uitgenodigd bij de persconferentie van de Trots van het Noorden aanwezig te zijn. De perspresentatie is terug te kijken via de videoplayer onder dit bericht.

FC Groningen heeft met het vinden van een nieuwe hoofdsponsor snel kunnen doorschakelen, nadat het de laatste drie Eredivisiewedstrijden zonder sponsoruiting op de voorzijde van het shirt speelde.
 
Bij de perspresentatie in Euroborg werd de naam van OG Clean Fuels als nieuwe hoofdsponsor bekend gemaakt, het logo onthuld en worden details bekendgemaakt over de contractduur en de bedragen die met de overeenkomst zijn gemoeid. Tevens werd bij de presentatie het nieuwe wedstrijdshirt van FC Groningen getoond.
 
Supporters en overige belangstellenden die de perspresentatie van dinsdagmiddag niet live hebben kunnen volgen, kunnen via onderstaande videoplayer de presentatie terugkijken.

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus