string(17) "WP Rocket/Preload"

Kaartverkoop TOP Oss-uit gestart voor voorrangsgroep.

Dinsdag 15 augustus 2023 om 17:35

Supporters die behoren tot de voorrangsgroep kunnen tot en met dinsdag 22 augustus 23.59 uur een ticket kopen voor de uitwedstrijd tegen TOP Oss, van vrijdag 1 september. Er geldt een eigen vervoer-regeling, maar om de volledige capaciteit van het uitvak te benutten, wordt er van supporters gevraagd samen te werken. Het uitvak voor de eerstvolgende wedstrijd, uit bij Jong Utrecht van aanstaande maandag is uitverkocht.

Kaarten voor uit- en thuisduels kunnen worden gekocht via de FC Groningen Ticketshop, https://tickets.fcgroningen.nl

TOP OSS-uit
Supporters die horen tot de voorrangsgroep kunnen vanaf woensdag 16 augustus 09.00 uur een kaart kopen voor de uitwedstrijd tegen TOP Oss. De voorrangsperiode loopt tot en met dinsdag 22 augustus. Een dag later – woensdag 23 augustus – zijn seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt. De capaciteit van het uitvak in Oss bedraagt 450 plekken.

Er is een eigen vervoer-regeling naar TOP Oss afgesproken. Er zijn 280 kaarten voor eigen vervoer beschikbaar, echter is er in Oss een beperkte parkeermogelijkheid. Er is in totaal plaats voor 70 auto’s, waardoor er alleen een volledig uitverkocht uitvak kan worden gerealiseerd wanneer supporters met vier personen per auto naar Oss afreizen. De FC-supporters kunnen alleen de volle capaciteit gebruiken als er minimaal 4 personen in een auto zitten. Normaal wordt er gerekend met 3 personen gemiddeld. Dit vraagt dus wat van jullie en enige onderlinge afstemming. 

Omwisselen
Je krijgt alleen toegang tot de parkeerplaats van TOP Oss met een geldige parkeerkaart. Deze parkeerkaart wordt vanaf 18.45 uur tot 19.15 uur verstrekt op het omwisselpunt: carpoolplaats Ravenstein (A50, afslag 17). Zit je met minder dan 4 personen in de auto, dan heb  je hier de mogelijkheid om over te stappen in een andere auto. Het is slechts een klein stukje – ongeveer een kwartier rijden – en uiteindelijk sta je ook bij elkaar in het uitvak. Dit is de enige manier om het volledige vak te benutten en met z`n allen achter de ploeg te gaan staan. Het is ook mogelijk om met de bus vanaf Euroborg te reizen. Een eigen vervoer kaart kost, €6,-. Een buskaart kost €35,-, Een kaart is te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl. Het duel in Oss wordt gespeeld op vrijdag 1 september, 20.00 uur.

Volgende thuiswedstrijd
Op zondag 27 augustus speelt de FC thuis tegen Willem II. Aftrap die zondag is om 14.30 uur. Iedere FC-supporter met een account in de FC Groningen Ticketshop kan kaarten kopen voor deze wedstrijd. De Tonny van Leeuwen Tribune is dit seizoen geheel uitverkocht, op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune is nog wel plaats. De FC Groningen Ticketshop is te bereiken via: https://tickets.fcgroningen.nl

De thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag, Jong PSV, FC Den Bosch en FC Emmen zijn op dit moment in de voorverkoop. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen twee tickets (bij)kopen. De vrije verkoop voor de duels met ADO Den Haag en Jong PSV start volgende week woensdag, 23 augustus. 

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit