string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Thuiswedstrijd tegen Willem II zondagmiddag op klassiek tijdstip.

Dinsdag 22 augustus 2023 om 17:25

FC Groningen speelt zondagmiddag op het klassieke tijdstip van 14.30 uur thuis tegen Willem II. Tickets zijn te verkrijgen via de FC Groningen Ticketshop. FC-supporters met een account in de Ticketshop kunnen zonder restricties kaarten kopen. Datzelfde geldt vanaf woensdag 23 augustus 09.00 uur voor de thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag en Jong PSV.

Kaarten voor de komende thuisduels zijn eenvoudig te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. De Tonny van Leeuwen Tribune is al geheel uitverkocht. Voor de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune zijn in ieder vak nog wel plaatsen beschikbaar.

Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen ook voor de thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag, Jong PSV, FC Den Bosch en FC Emmen (bij)kopen. Vanaf woensdag 23 augustus 09.00 uur geldt voor de thuisduel met ADO Den Haag en Jong PSV ‘vrije verkoop.’ Dit betekent dat alle FC-supporters met een geldig account voor de FC Groningen Ticketshop kaarten kunnen kopen. De ticketshop is te bereiken via https://tickets.fcgroningen.nl. Fans van de tegenstander kunnen via hun eigen club een kaart kopen voor het uitvak van Euroborg.

TOP Oss- uit
Er gaan tot op heden 209 FC-supporters mee naar de uitwedstrijd tegen TOP Oss op vrijdag 1 september. Supporters die horen tot de voorrangsgroep kunnen tot en met dinsdag 22 augustus 23.59 uur een kaart kopen. Vanaf woensdag 23 augustus 09.00 uur kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders een kaart kopen. Momenteel is ongeveer de helft van de autokaarten verkocht. In totaal zijn er 450 plekken beschikbaar in het uitvak in Oss, daarvan zijn 280 autokaarten. Om de volledige capaciteit van het vak te benutten is echter wel afstemming nodig tussen FC-supporters.

Vanwege beperkte parkeermogelijkheden is er in totaal plaats voor 70 auto’s, waardoor er alleen een volledig uitverkocht uitvak kan worden gerealiseerd wanneer supporters met vier personen per auto naar Oss afreizen. Normaal wordt er gerekend met 3 personen gemiddeld.

Omwisselen
Je krijgt alleen toegang tot de parkeerplaats van TOP Oss met een geldige parkeerkaart. Deze parkeerkaart wordt vanaf 18.45 uur tot 19.15 uur verstrekt op het omwisselpunt: carpoolplaats Ravenstein (A50, afslag 17). Zit je met minder dan 4 personen in de auto, dan heb  je hier de mogelijkheid om over te stappen in een andere auto. Het is vanaf de omwisselplaats ongeveer een kwartier rijden naar het stadion. Dit is de enige manier om het volledige vak te benutten en met z`n allen achter de ploeg te gaan staan. Het is ook mogelijk om met de bus vanaf Euroborg te reizen. Een eigen vervoer kaart kost, €6,-. Een buskaart kost €35,-, Een kaart is te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Kaart op naam
Om uitwedstrijden te bezoeken, moeten supporters een kaart op naam hebben. Deze kaart is niet overdraagbaar. Supporters die geen kaart op naam hebben, krijgen geen toegang tot het uitvak en worden geweigerd.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit