string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Dordrecht-thuis vanaf woensdag in de vrije verkoop, ook verkoop Cambuur-uit van start.

Dinsdag 10 oktober 2023 om 17:15

FC-supporters met een seizoenkaart of clubcard kunnen woensdag vanaf 09.00 uur een ticket kopen voor De Graafschap-uit. Op datzelfde tijdstip start de verkoop voor de voorrangsgroep voor het uitduel met Cambuur. Kaarten voor de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht gaan vanaf woensdag 09.00 uur in de vrije verkoop.

FC Groningen speelt komend weekend geen competitievoetbal vanwege de interlandperiode. Een week later staat de FC voor een dubbel programma. Eerst op vrijdag 20 oktober uit naar De Graafschap. Enkele dagen later op maandag 23 oktober thuis tegen FC Emmen. Aftrap is beide keren om 20.00 uur. Tickets voor het thuisduel met FC Emmen zijn eenvoudig te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Fans van FC Emmen kunnen alleen een ticket kopen voor het uitvak van Euroborg. Emmen-fans die een kaart kopen voor een ander vak dan het uitvak lopen het risico dat de kaart wordt geblokkeerd. Ook uitingen van de tegenstander zijn niet toegestaan in Euroborg.

Uitwedstrijden
FC-Supporters die horen bij de voorrangsgroep hebben nog tot dinsdagavond 10 oktober 23.59 uur om een ticket te bestellen voor De Graafschap uit. Vanaf woensdag 11 oktober 09.00 uur zijn seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt. Er zijn in totaal 500 tickets beschikbaar. Supporters kunnen naar deze uitwedstrijd reizen via buscombi vanaf Euroborg of met de auto naar de omwisselplaats tankstation Esso Apeldoorn, de Brink A50 en overstappen op een pendelbus. Omwisselen kan van 18.00 uur tot 18.30 uur. Kosten voor de buscombi bedragen €35,-, een kaart voor de pendelbus kost €27,-. Ieder ticket staat op naam en is niet overdraagbaar. Het uitvak bij De Graafschap is volledig uitverkocht.

Woensdag 11 oktober 09.00 uur start de verkoop voor de uitwedstrijd tegen Cambuur. Dit duel wordt gespeeld op zondag 29 oktober, 12.15 uur. Er geldt een verplichte buscombi en er zijn 400 tickets beschikbaar. Eerst zijn supporters die horen bij de voorrangsgroep aan de beurt, zij hebben tot dinsdag 17 oktober 23.59 uur. Vanaf woensdag 18 oktober 09.00 uur zijn seizoenkaarthouders en clubcardhouders aan de beurt. Een kaart kost €35,- per stuk.

Cambuur-uit is een populaire uitwedstrijd. Hierdoor kan het woensdagochtend druk zijn in de ticketshop. Mocht je er niet direct doorheen komen, probeer het dan later nog eens. Het beschikbare aantal kaarten ligt hoger dan het aantal supporters in de voorrangsgroep.

Vrije verkoop
Kaarten voor de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht op zondag 5 november 14.30 uur gaan vanaf woensdag 11 oktober 09.00 uur in de vrije verkoop. De overige thuiswedstrijden tot aan de winterstop zijn momenteel in de voorverkoop. Supporters met een seizoenkaart of clubcard kunnen twee kaarten per duel (bij)kopen via https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit