string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoop voor thuisduel met FC Emmen gaat hard.

Maandag 16 oktober 2023 om 16:30

FC Groningen speelt maandag over een week – 23 oktober – de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Wederom kan de Trots van het Noorden rekenen op de support van een goed gevuld Euroborg. Een week voor de aftrap zijn er nog slechts 253 tickets beschikbaar op de publiekstribunes.

De beschikbare tickets zijn op de Koeman Tribune of de Piet Fransen Tribune en eenvoudig aan te schaffen via https://tickets.fcgroningen.nl. Wil je erbij zijn tegen FC Emmen? Zorg dan dat je één van de laatste tickets koopt via: https://tickets.fcgroningen.nl

Fans van FC Emmen kunnen alleen een ticket kopen voor het uitvak van Euroborg. Emmen-fans die een kaart kopen voor een ander vak dan het uitvak lopen het risico dat de kaart wordt geblokkeerd. Ook uitingen van de tegenstander zijn niet toegestaan in Euroborg.

De FC speelt op zondag 5 november om 14.30 uur thuis tegen FC Dordrecht. Voor dat duel zijn in alle vakken van de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune nog tickets beschikbaar. Deze kaarten zijn zonder restricties te koop via  https://tickets.fcgroningen.nl.

Voor het thuisduel met FC Eindhoven van vrijdag 24 november en de thuiswedstrijden tegen VVV Venlo (vrijdag 1 december) Telstar (vrijdag 8 december en Jong FC Utrecht (zaterdag 23 december) geldt momenteel voorverkoop. Supporters met een seizoenkaart of clubcard kunnen twee kaarten per duel (bij)kopen via https://tickets.fcgroningen.nl.

Aanstaande vrijdag 20 oktober gaat de Trots van het Noorden op bezoek bij De Graafschap. Alle beschikbare tickets voor FC-supporters zijn uitverkocht. Het vijfde uitduel op rij waar de FC-supporters alle beschikbare tickets kochten.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit