string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Voorverkoop Roda JC-uit van start gegaan.

Dinsdag 24 oktober 2023 om 17:30

Supporters die horen tot de voorrangsgroep kunnen vanaf woensdag 25 oktober 09.00 uur een kaart kopen voor de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Het is mogelijk per bus vanaf Euroborg of met eigen vervoer naar Limburg af te reizen. Het duel in Kerkrade wordt gespeeld op zondag 12 november, aftrap 16.45 uur.

Supporters die horen bij de voorrangsgroep hebben vanaf woensdag 09.00 uur tot dinsdag 31 oktober 23.59 uur de mogelijkheid een ticket te kopen voor het uitvak bij Roda JC. Een kaart voor de bus kost €35,-. Een ticket voor eigen vervoer kost €6,-. Supporters die met eigen vervoer naar Kerkrade afreizen dienen hun kaart om te wisselen bij het uitvak en worden verzocht met vier personen per auto af te reizen. Dit vanwege het aantal parkeerplaatsen bij het stadion. Alleen met vier supporters per auto kan FC Groningen het optimaal aantal beschikbare tickets benutten.

Vanaf woensdag 1 november 09.00 uur tot dinsdag 7 november 23.59 uur is het mogelijk voor seizoenkaart- en clubcardhouders om een ticket te kopen voor deze uitwedstrijd. Tickets zijn te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl  

Bekerduel
FC Groningen speelt de eerstvolgende wedstrijd in Leeuwarden tegen Cambuur. Het uitvak in Leeuwarden is al geheel uitverkocht. De week daarop volgt een ‘Engelse week’ met een dubbel programma. Woensdagavond 1 november om 20.00 uur staat de bekerwedstrijd op bezoek bij Rijnsburgse Boys gepland, zondag 5 november op het klassieke tijdstip 14.30 uur staat in Euroborg de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma. Tickets voor dit thuisduel zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Voor het bekerduel in Rijnsburg geldt een alternatieve verkoopperiode. Supporters die horen bij de voorrangsgroep hebben tot donderdag 26 oktober 23.59 uur de mogelijkheid een ticket te kopen. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf vrijdag 27 oktober 09.00 uur tot aan zondag 29 oktober 23.59 uur een ticket kopen. Er geldt een eigen vervoersregeling met een omwissellocatie Den Ruygenhoek West aan de A4 op ongeveer 20 minuten rijden van het sportpark. Omwisselen kan vanaf 18.30 uur tot uiterlijk 19.15 uur. Belangrijk is dat FC-supporters met vier personen per auto naar het bekerduel afreizen. Er zijn in totaal 500 tickets beschikbaar. Zorg dat je op tijd op de omwissellocatie bent.  

FC Eindhoven-thuis
Vanaf woensdag 1 november 09.00 uur gaat de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven van vrijdag 24 november (aftrap 20.00 uur) in de vrije verkoop. Tot die tijd geldt er ‘voorverkoop’ en is het voor seizoenkaart- en clubcardhouders mogelijk twee kaarten (bij) te kopen. Ook de overige thuiswedstrijden tot aan de winterstop zijn momenteel in de voorverkoop. Kaarten in de voorverkoop zijn te bestellen via https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

02:24
3 dagen geleden

Avishay Lachman eerste genomineerde Leonardo Hotels Strijder van het Jaar 2025

3 dagen geleden

Zes opleidingsteams in actie

4 dagen geleden

FC Groningen speelt oefenduel met Viking in Euroborg gelijk