string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zondag weer thuis in Euroborg! Aftrap duel met TOP Oss om 14.30 uur.

Vrijdag 09 februari 2024 om 14:30

FC Groningen speelt komende zondag weer in Euroborg. Daags na de fantastische bekeravond in eigen stadion staat zondagmiddag op het klassieke tijdstip van 14.30 uur het competitieduel met TOP Oss op het programma. Tickets zijn eenvoudig te bestellen via de FC Groningen Ticketshop. Het supportersplein opent zondagmiddag om 12.30 uur.

Voor de competitiewedstrijd van zondagmiddag 14.30 uur is de seizoenkaart vanzelfsprekend weer gewoon geldig. Ook de FC Groningen App is die wedstrijd een geldig toegangsbewijs. Downloaden van de app kan via de App Store of de Play Store. De Tonny van Leeuwen Tribune is geheel uitverkocht met seizoenkaarthouders. Op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune zijn kaarten te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Supportersplein
Afgelopen donderdag opende het supportersplein op verzoek van supporters eerder dan gebruikelijk. Komende zondag gelden de reguliere openingstijden. Dat betekent dat het supportersplein twee uur voor aanvang opent om 12.30 uur. De spelersbus van de FC wordt omstreeks 12.45 uur verwacht bij de hoofdingang van Euroborg. Het stadion gaat open om 13.00 uur. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om tickets bij de kassa’s van Euroborg te kopen. Let op, in het stadion geldt PIN only.

Op het supportersplein kunnen supporters samenkomen voor een hapje en een drankje. Ook een verkoopkar van FC Groningen Merchandise is op het plein aanwezig. Eten en drinken dat op het plein wordt aangekocht, mag niet worden meegenomen in het stadion. Op alle tribunes van Euroborg zijn horeca-units en -containers aanwezig. Warme snacks zijn te koop bij de horeca-units met een frituur, voor koud drinken kunnen supporters terecht bij één van de containers. Drinken wordt op alle tribunes uitgeserveerd in FC Groningen hardcups. Op deze bekers zit een statiegeld van €2,- per hardcup.

Ererondes
In de rust van het duel met TOP Oss zullen de FC Groningen OldStars een ereronde lopen. Deze 65+ voetballers zijn ware clubambassadeurs op het gebied van Walking Football en vierden afgelopen week – dinsdag 6 februari – het 10-jarig julieum van de FC Groningen OldStars. De huidige selectieleden zijn zondag eregast in Euroborg. Lees meer over de FC Groningen OldStars in dit bericht.

Ook de jongens en meiden die namens FC Groningen uitkomen in de Bijzondere Eredivisie lopen zondag een ereronde. De Bijzondere Eredivisie laat zien hoe belangrijk sporten is voor kinderen met een beperking. Het is de ultieme droom voor vrijwel iedere jongen of meisje met een passie voor voetbal: profvoetballer worden. De Bijzondere Eredivisie brengt die droom ook voor kinderen met een handicap binnen handbereik. Dankzij deze competitie kunnen ook G-voetballers uitkomen voor hun favoriete betaald voetbalclub.

Vervoer en parkeren
Supporters die zondag op de fiets naar Euroborg komen, kunnen deze stallen in de stallingen rondom het stadion. Vanuit P&R Hoogkerk en P&R Haren rijden vanaf 12.30 uur pendelbussen. Een ticket kost €4,- per retour. Supporters die met de auto naar het stadion komen, kunnen deze onder meer parkeren op P2 My Office. Een ticket voor deze parkeerplaats op loopafstand van het stadion kost €7,50. Een ticket is vooraf te koop via de FC Groningen Ticketshop (onder het kopje Vervoer & Parkeren). Check voor vertrek naar Euroborg de website van Groningen Bereikbaar voor alle actuele informatie omtrent wegwerkzaamheden en omleidingen.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Schreuders Koning van de Wedstrijd na duel in Amsterdam

2 weken geleden

Donderdag 10 oktober oefenwedstrijd tegen Viking FK in Euroborg

3 weken geleden

Vaessen weer Koning van de Wedstrijd na duel met Go Ahead Eagles