string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ajax-uit nog niet in de verkoop.

Dinsdag 17 september 2024 om 17:30

FC Groningen wordt komende zondag in Heerenveen gesteund door een vol uitvak. De kaartverkoop voor Ajax-uit – te spelen op 6 oktober – gaat nog niet van start. De club is nog met de autoriteiten in Amsterdam in overleg over de vervoersregeling. Op dit moment heeft de club een verplichte buscombi opgelegd gekregen. Er zijn wel tickets te verkrijgen voor het eerstvolgende thuisduel, op zondag 29 september met Go Ahead Eagles. Ook de kaartverkoop voor FC Utrecht-thuis is gestart.

De Trots van het Noorden gaat op zondag 6 oktober op bezoek in Amsterdam bij Ajax. Het duel in de Johan Cruijff Arena begint om 16.45 uur. De club is nog in overleg om te kijken welke vervoersregeling er mogelijk is. Daardoor kan de kaartverkoop voor supporters die horen bij de voorrangsgroep op woensdagochtend nog niet van start gaan. Zodra er duidelijkheid is over de definitieve regeling zal de club haar supporters hierover informeren.

FC Groningen speelde deze competitie de eerste drie thuiswedstrijden allemaal in een uitverkochte Euroborg. Voor het vierde thuisduel van het seizoen zijn nog wel tickets verkrijgbaar. Go Ahead Eagles is op zondag 29 september de tegenstander. De kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij. Kaarten zijn eenvoudig te verkrijgen via de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl

Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen al maximaal 2 kaarten (bij)kopen voor de wedstrijd in Euroborg tegen FC Utrecht. Het duel staat gepland op zondag 20 oktober de aftrap staat op het klassieke tijdstip van 14.30 uur. De vrije verkoop start op dinsdag 24 september 10.00 uur via https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Nevland met Viking terug in Euroborg

2 dagen geleden

FC Groningen gaat scouting anders inrichten

03:30
5 dagen geleden

Thuis: Binni zorgt voor ontlading en vreugde