string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zondagmiddag 14.30 uur: FC Groningen – Go Ahead Eagles.

Donderdag 26 september 2024 om 14:45

FC Groningen speelt zondagmiddag in Euroborg tegen Go Ahead Eagles. De aftrap van het duel is op het klassieke tijdstip van 14.30 uur. De publiekstribunes zijn uitverkocht, kaarten zijn enkel nog te verkrijgen via de kaartenmarkt.

Seizoenkaarthouders die komende zondag verhinderd zijn, kunnen hun ticket aanbieden op de kaartenmarkt. Wanneer de plaats daadwerkelijk wordt verkocht, krijgt de seizoenkaarthouder 1/17e  deel van de prijs van de seizoenkaart binnen vijftien werkdagen teruggestort. De kaartenmarkt is voor seizoenkaarthouders en voor supporters die nog geen ticket voor de wedstrijd hebben te bereiken via https://tickets.fcgroningen.nl.

Euroborg is goed te bereiken via het Openbaar Vervoer. Station Europapark is op loopafstand van het stadion en ook zijn er bushaltes aan de Boumaboulevard. Fietsers kunnen hun fiets gratis bij het stadion stallen.  

Supporters die zondag met de auto naar Euroborg komen, kunnen online een parkeerkaart kopen voor P2 MyOffice. Deze parkeerplaats is op loopafstand van het stadion. Een kaart kost €10,- en is alleen online verkrijgbaar via de FC Groningen Ticketshop, onder het kopje ‘Vervoer & Parkeren’.

Automobilisten kunnen ook kiezen voor de pendelbussen vanaf P&R locaties Hoogkerk en Haren. Partner Drenthe Tours zet vanaf 12.30 uur pendelbussen in. De laatste bussen richting het stadion vertrekken 25 minuten voor de aftrap. Terug gaan de bussen tot een uur na het laatste fluitsignaal. Een retourticket bedraagt €4,-. 

Hoewel de grote wegwerkzaamheden van Operatie Ring Zuid zijn afgerond, zijn er op diverse plekken stremmingen en omleidingen rond Groningen. Zo wordt het verkeer vanuit de richting Hoogkerk omgeleid omdat de A7 vanaf één kant is afgesloten. Ook wordt er gewerkt aan de Noordelijke ringweg, dit kan invloed hebben voor supporters uit de richting Zuidhorn. Tussen Groningen-Delfzijl en Groningen-Eemshaven rijden zondag tot aanvang van de wedstrijd geen treinen en wordt busvervoer ingezet. FC Groningen adviseert supporters om https://www.groningenbereikbaar.nl te raadplegen.

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Donderdag 10 oktober oefenwedstrijd tegen Viking FK in Euroborg

2 dagen geleden

Vaessen weer Koning van de Wedstrijd na duel met Go Ahead Eagles

1 week geleden

Vaessen weer Koning van de Wedstrijd na duel in Heerenveen