string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Stem nu voor de Scapino Goal van de Maand september.

Donderdag 03 oktober 2024 om 17:03

Er zijn vier goals geselecteerd voor de Scapino Goal van de Maand september. Iedere maand zoekt de FC samen met partner Scapino naar het mooiste of meest memorabele doelpunt gemaakt in de afgelopen maand. Er worden meerdere doelpunten geselecteerd waarna supporters uiteindelijk beslissen welk doelpunt de verkiezing wint.

Doelpunten die worden gemaakt in wedstrijden van het eerste elftal en de Opleiding van FC Groningen – jongens en meiden – dingen mee naar de eretitel. FC Groningen selecteert de doelpunten die kans maken. Supporters hebben voor de uitverkiezing van de Scapino Goal van de Maand september tot en met zaterdag 5 oktober 23.59 uur de tijd om te stemmen op hun favoriet. Door te stemmen op de Scapino Goal van de Maand maak je kans op mooie prijzen. Stem hier!

Voor de maand september kunnen supporters kiezen uit:

  1. Brynjolfur Willumsson (FC Groningen 1)
  2. Luciano Valente (FC Groningen 1)
  3. Alex Mortensen (FC Groningen onder-21)
  4. Milan Hoogeveen (FC Groningen onder-19)

De winnaar van de Scapino Goal van de Maand wordt daags na de sluiting van de verkiezing bekend gemaakt via de communicatiekanalen van de club. De winnaar ontvangt een bokaal ter beschikking gesteld door Scapino. De prijswinnaar onder de supporters die hebben gestemd, ontvangt per e-mail bericht.

Gerelateerd nieuws.

03:31
1 dag geleden

Lukkien: ‘Huid duur verkopen’

1 week geleden

Allerlei gedachten bij Lukkien voor treffen met Go Ahead Eagles

1 week geleden

Verdediger Mariani toegevoegd aan eerste selectie