string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoop informatie komende duels.

Maandag 14 oktober 2024 om 18:06

FC Groningen speelt komende zondag in een vol huis tegen FC Utrecht. De publiekstribunes van Euroborg zijn nagenoeg uitverkocht. Dinsdag 10.00 uur start de vrije kaartverkoop voor het thuisduel met Sparta Rotterdam van zaterdag 9 november. Woensdag 10.00 uur start de tweede fase van de kaartverkoop voor Fortuna Sittard-uit.

FC-supporters die zondag bij de wedstrijd tegen FC Utrecht aanwezig willen zijn, kunnen nog terecht in de Sportsbar Club 1971 of kunnen een kaart kopen via de kaartenmarkt. Seizoenkaarthouders die zondag zijn verhinderd, kunnen hun ticket juist aanbieden in de kaartenmarkt. Dit is de enige legale manier om een ticket te koop aan te bieden. Zowel tickets in Sportsbar Club 1971 als de kaartenmarkt zijn te vinden via de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl

Dinsdag 15 oktober 10.00 uur start de vrije verkoop voor het thuisduel met Sparta Rotterdam op zaterdag 9 november, de aftrap is die zaterdag om 16.30 uur. FC-supporters kunnen via de FC Groningen Ticketshop een of meerdere tickets kopen. Fans van Sparta Rotterdam kunnen een kaart voor het uitvak kopen via hun eigen club. De thuisvakken in Euroborg zijn alleen bedoeld voor supporters van FC Groningen.

FC Groningen speelt op zaterdag 26 oktober om 16.30 uur de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf woensdag 16 oktober 10.00 uur een ticket kopen voor het uitvak in Sittard. Kaartverkoop gaat via de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl.

Er is in totaal plaats voor 800 supporters in het gastenvak. Een ticket voor de autocombi kost €12,50. Zorg wanneer je een autokaart koopt dat je altijd met minimaal drie supporters in de auto stapt. Een andere mogelijkheid is om per bus naar Sittard af te reizen. Een busticket kost €39,50.

FC Groningen speelt op dinsdag 29 oktober de bekerwedstrijd tegen Kolping Boys. Het duel in de eerste ronde van het TOTO KNVB bekertoernooi wordt om 21.00 uur afgetrapt. Informatie over kaartverkoop volgt.

Gerelateerd nieuws.

02:24
3 dagen geleden

Avishay Lachman eerste genomineerde Leonardo Hotels Strijder van het Jaar 2025

3 dagen geleden

Zes opleidingsteams in actie

4 dagen geleden

FC Groningen speelt oefenduel met Viking in Euroborg gelijk