string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoopinformatie komende uitduels.

Dinsdag 15 oktober 2024 om 17:33

FC Groningen speelt na komende zondag in de week van 26 oktober tot 3 november drie uitduels in acht dagen. Zaterdag 26 oktober gaat de Trots van het Noorden op bezoek bij Fortuna Sittard, dinsdag 29 oktober staat het bekerduel met Kolping Boys op het programma en de week wordt afgesloten op zondag 3 november met de uitwedstrijd tegen N.E.C.

Woensdag 16 oktober 10.00 uur start de tweede fase van de kaartverkoop voor het duel met Fortuna Sittard. Op datzelfde moment start voor de voorrangsgroep de kaartverkoop voor de wedstrijd in Nijmegen bij N.E.C. Voor beide wedstrijden geldt dat FC-supporters zowel met de auto als per bus kunnen afreizen.

Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf woensdag 16 oktober 10.00 uur een ticket kopen voor het uitvak in Sittard. Kaartverkoop gaat via de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl. Er is in totaal plaats voor 800 supporters in het gastenvak. Een ticket voor de autocombi kost €12,50. Zorg wanneer je een autokaart koopt dat je altijd met minimaal drie supporters in de auto stapt. Een andere mogelijkheid is om per bus naar Sittard af te reizen. Een busticket kost €39,50.

Supporters die horen bij de voorranggroep – supporters die het vorige seizoen minimaal voor 8 uitduels een kaart hebben gekocht – kunnen vanaf woensdag 16 oktober 10.00 uur een ticket kopen voor het uitvak in Nijmegen. FC Groningen gaat op zondag 3 november op bezoek bij N.E.C., aftrap 14.30 uur. Er zijn in totaal 500 tickets beschikbaar. Een ticket voor de autocombi kost €12,50. Zorg wanneer je een autokaart koopt dat je altijd met minimaal drie supporters in de auto stapt. Een andere mogelijkheid is om per bus naar Sittard af te reizen. Een busticket kost €39,50. Een kaart is te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Kaartverkoopinformatie over de bekerwedstrijd tegen Kolping Boys – die tussen de twee competitieduels in valt en wordt gespeeld op dinsdag 29 oktober 21.00 uur – volgt zo spoedig mogelijk.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Kaartverkoop informatie komende duels

02:24
5 dagen geleden

Avishay Lachman eerste genomineerde Leonardo Hotels Strijder van het Jaar 2025

5 dagen geleden

Zes opleidingsteams in actie