string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

TikTok Tammo winnaar TOTO The Stage.

Vrijdag 12 maart 2021 om 10:00

TikTok Tammo is met zijn versie van het ‘Grunnens Laid’ de winnaar geworden van TOTO The Stage. De Groningse influencer kreeg beduidend meer stemmen dan de overige twee finalisten Jeffrey Pattiwael en Wibrand Brontsema. 

Schermafbeelding 2021-03-11 150212

In een spannende finalestrijd ging Jeffrey Pattiwael lange tijd aan kop. De rapper viel met een eigen vertolking van het populaire voetballied ‘Wij zullen altijd blijven springen’ in de smaak bij de Groningse supporters. Ook Wibrand Brontsema, die onlangs deelnam aan het populaire programma The Voice, gooide hoge ogen met een eigen variant op ‘Laat ons weer eens juichen’ en kon eveneens op vele stemmen rekenen.
 
De uiteindelijke winnaar TikTok Tammo zette in de laatste dagen van de verkiezing echter een eindsprint in en versloeg de andere twee finalisten met zijn versie van het ‘Grunnens Laid’. Zijn zangkunsten in combinatie met de videoclip, opgenomen op de middenstip van het Hitachi Capital Mobility Stadion, werd beloond met de meeste stemmen. Daardoor kroonde TikTik Tammo zich tot koning van TOTO The Stage.
 
Partner TOTO zette met The Stage een platform op voor supporters om voetballiederen te delen en op die manier de stilte in de stadions te doorbreken. Deze competitie bood voetbalsupporters en artiesten een podium om hun passie voor de club en/of talent te tonen. Deelnemers konden hun eigen twist aan een bestaand clublied geven óf zelf een geheel nieuw lied bedenken. De actie liep van vrijdag 19 februari tot vrijdag 12 maart.

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus