string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 04 september 2009 om 14:40

Hoi, vriendjes en vriendinnetjes! Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke week gehad! Ik heb het wel erg leuk gehad. Ik was bij de C1000 en heb veel van jullie daar ook gezien! Heel gezellig dat jullie daar kwamen en met mij op de foto gingen! Gelukkig heb ik het volgende week niet zo druk, want FC Groningen hoeft namelijk niet te spelen! Weet jij iets leuks wat ik kan doen nu ik vrij ben?

Misschien kan ik een paar leuke spelletjes gaan spelen. Ik hou erg veel van sneeuwglijden. Helaas ligt er nog geen sneeuw in Nederland, hiervoor moet het eerst winter worden. Misschien vlieg ik wel even snel naar mijn geboorteplaats; de Noordpool. Hier ligt altijd sneeuw en ijs. Het is er behoorlijk koud, in de winter is het ongeveer -60 graden en in de zomer -20 graden. Gelukkig heb ik een lekkere dikke vacht, maar trek jij je winterjas maar wel aan!
Ik denk dat ik gewoon in de Euroborg blijf en zelf ga trainen. Het is al lang geleden dat ik heb gevoetbald en ik vind het stiekem zelf ook heel erg leuk. Als ik heel erg mijn best doe kom ik misschien wel in het eerste elftal terecht. Dat zou cool zijn!!
Afgelopen zondag was het erg druk in het stadion. Ondanks dat er zoveel supporters van FC Groningen waren hebben de jongens de wedstrijd helaas niet kunnen winnen. Doordat PSV met 0-2 wist te winnen heeft FC Groningen al weer geen punt te pakken. De mannen van trainer Ron Jans probeerden, vooral in de eerste helft, tot een doelpunt te komen, maar het was de tegenstander die twee keer wist te scoren. Helaas!! Nu de spelers geen wedstrijd voor de boeg hebben, kunnen ze keihard gaan trainen zodat ze tegen Heerenveen op 12 september kunnen winnen.
Tot maandagavond 18.00 uur konden er nog spelers worden verkocht en gekocht. Net op tijd trekt FC Groningen spits Nordstrand aan. Morten Nordstrand komt uit Denemarken, net als zijn nieuwe teamgenoot Nicklas Pedersen. Aankomende maandag zal hij voor het eerst mee trainen. Hopelijk gaat Nordstrand heel veel doelpunten scoren voor FC Groningen, waardoor we eindelijk gaan winnen!
 Ook deze week was het weer feest in de euroborg. Wouter Tilman en Sven Arends werden flink verwend met allemaal cadeautjes! Nog van harte Gefeliciteerd!
 Tot volgende week, ik ga nu genieten van mijn vrije dagen!
 Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

4 weken geleden

Clubhuis Kids United officieel geopend

2 maanden geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

3 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu