string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Al meer dan 13.000 seizoenkaarthouders, verlengen kan tot uiterlijk zondag 23 juni.

Zaterdag 15 juni 2024 om 09:00

FC Groningen heeft de grens van 13.000 seizoenkaarthouders doorbroken. Supporters met een seizoenkaart in het afgelopen voetbaljaar hebben nog ruim een week om hun huidige plaats te verlengen. Sta jij dit seizoen weer in het groen en wit in Euroborg? Verlengen kan nog uiterlijk tot en met zondag 23 juni.

De support voor de FC was, is en blijft gigantisch. Het Noorden blijft voor altijd groen & wit en iedereen wil het nieuwe seizoen in de Eredivisie meemaken. De vrije verkoop van seizoenkaarten – voor de plekken die momenteel niet worden bezet door seizoenkaarthouders van het afgelopen jaar – ging dusdanig hard, dat FC Groningen na enkele dagen de verkoop heeft moeten stilleggen en een wachtlijst heeft aangemaakt.

De plaatsen voor seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen zijn tot en met uiterlijk 23 juni gereserveerd. Wanneer supporters hun kaart niet tijdig verlengen, is de kans heel groot dat de plek wordt ingenomen door iemand anders. Het verlengen van de seizoenkaart kan eenvoudig via http://tickets.fcgroningen.nl.

Mocht je hulp nodig hebben, kom dan gerust langs in Euroborg van dinsdag tot vrijdag 09.00 uur tot 17.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 maanden geleden

Dinsdag 10.00 uur start voorverkoop Go Ahead Eagles-thuis

2 maanden geleden

Kaartverkoop Almere-uit start woensdag voor voorrangsgroep

3 maanden geleden

Verkoop RKC-uit woensdag 10.00 uur van start voor voorrangsgroep