string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Al ruim 7.000 supporters hebben komend seizoen een plek in Euroborg.

Vrijdag 23 juni 2023 om 15:24

De seizoenkaartenteller is vandaag door het getal 7.000 gebroken. Inclusief de 470 FC-supporters met een Vijfjaarkaart verlengden of kochten in totaal 7.032 supporters een seizoenkaart. Supporters die afgelopen seizoen een seizoenkaart hadden, hebben nog ruim een week om te verlengen. Verleng de seizoenkaart uiterlijk zondag 2 juli.

FC Groningen presenteerde afgelopen dinsdag met Kevin van Veen de nieuwe spits. De komst van de nummer 9 werd dinsdagavond om 20.00 uur aangekondigd en zorgde in de uren daaropvolgend voor een piek in de seizoenkaartverkoop. In totaal verlengden of bestelden meer dan 1.000 supporters een seizoenkaart de afgelopen week.

De huidige plaats op de tribune blijft voor seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen gereserveerd tot en met zondag 2 juli. Wie voor die datum beslist de seizoenkaart te verlengen, betaalt een voordeliger tarief. Dit geldt ook voor FC-supporters die een seizoenkaart bestellen voor één van de nu al vrije stoelen in Euroborg. Vroeg beslissen loont. Alleen de vrije stoelen op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune zijn op dit moment in de verkoop. Op de Tonny van Leeuwen Tribune is het momenteel alleen mogelijk om een seizoenkaart te verlengen.

Seizoenkaarthouders die willen ruilen, kunnen hun huidige seizoenkaart tot en met zondag 2 juli verlengen en daarna gebruikmaken van een ruilmogelijkheid. Door de seizoenkaart voor de deadline te verlengen, betaal je het voordelige tarief. Ruil je naar een vak in een andere prijscategorie betaal je het verschil bij of krijg je het prijsverschil terug.

FC Groningen organiseert daags na de deadline van de verlengingsperiode meerdere ruildagen. Voor de supporters op de Tonny van Leeuwen Tribune zijn de ruildagen op maandag 3 en dinsdag 4 juli. Voor supporters op de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune is dat woensdag 5 juli. Je kunt alleen gebruikmaken van een ruildag als je daadwerkelijk je seizoenkaart hebt verlengd. Alle niet-verlengde of -verkochte plekken zijn voor de seizoenkaarthouders beschikbaar om te ruilen.

Vanaf vrijdag 7 juli 10.00 uur start de verkoop van de op dat moment vrije plaatsen. Dit geldt dan ook voor de beschikbare plekken op de Tonny van Leeuwen Tribune. In de week van maandag 3 juli 00.00 uur tot vrijdag 7 juli 10.00 uur zal er geen seizoenkaartverkoop plaatsvinden.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit