string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Alle beschikbare stoelen bezet bij FC Groningen – PSV.

Zondag 13 september 2020 om 12:15

FC Groningen start het Eredivisie-seizoen 2020/2021 vanmiddag, zondag 13 september, om 16.45 uur met de thuiswedstrijd tegen PSV. Alle beschikbare plekken in het Hitachi Capital Mobility Stadion zijn geclaimd, noodzakelijk om toegang te krijgen tot het stadion omdat de aangeschafte seizoenkaart in coronatijd geen automatisch toegangsbewijs is.

Nadat eerst Groep 1 voor het thuisduel met PSV plaatsen kon claimen, was dit sinds vrijdagochtend ook mogelijk voor supporters uit Groep 2, die in eerste instantie niet waren ingeloot. Deze mogelijkheid ontstond omdat op dat moment niet alle toegezegde kaarten waren geclaimd. Omdat er zondagochtend nog steeds plekken beschikbaar waren, zijn ook supporters uit Groep 1 voor de thuiswedstrijd tegen uitgenodigd een plek te claimen. Zij behouden evenwel hun recht voor het duel met Ajax. Inmiddels zijn alle beschikbare plaatsen voor de thuiswedstrijd tegen PSV bezet en trapt de ploeg van trainer Danny Buijs vanmiddag om 16.45 uur dus af voor een ‘uitverkocht’ huis.

Uiteraard betreurt FC Groningen het enorm dat niet iedere seizoenkaarthouder en sponsorrelatie op dit moment aanwezig kan zijn bij de Eredivisiewedstrijden. De Trots van het Noorden hoopt zo snel mogelijk op een verantwoorde wijze meer supporters te kunnen toelaten bij de thuisduels.

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus