string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Besloten oefenduel met N.E.C..

Donderdag 03 september 2020 om 17:49

FC Groningen speelt morgenmiddag, vrijdag 4 september, een besloten oefenwedstrijd tegen N.E.C. Een mix-team van eerste selectiespelers en FC Groningen onder-21 treedt aan tegen de Nijmeegse club, uitkomend in de Keuken Kampioen Divisie.

Het oefenduel begint vrijdagmiddag om 14.30 uur en supporters kunnen via de officiële communicatiekanalen van de Trots van het Noorden op de hoogte blijven van de verrichtingen van FC Groningen – N.E.C.. Een samenvatting van het duel verschijnt later op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV.
 
Gabriel Gudmundsson
Trainer Danny Buijs heeft voor de wedstrijdselectie voor het duel met N.E.C. niet de beschikking over Gabriel Gudmundsson. De Zweedse flankspeler viel vorig weekend geblesseerd uit in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. Gudmundsson is voorlopig niet inzetbaar. Daartegenover staat dat keeper Nigel Bertrams voor het eerst in het FC Groningen-shirt in actie komt en ook Görkem Can en Thomas Poll kunnen weer speelminuten maken.
 
Aankomende zondag speelt het overgrote deel van de overige eerste selectiespelers van FC Groningen een oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld. Het treffen met de Duitse 1. Bundesligaclub in het Hitachi Capital Mobility Stadion begint zondagmiddag om 14.30 uur.
 
Kaarten voor clubcardhouders
Vanaf morgenochtend (vrijdag 4 september) 09.00 uur kunnen alle seizoenkaarthouders (SCC) die nog geen kaart hebben én alle FC Groningen clubcardhouders (CC) online 1 toegangskaart per relatienummer aanschaffen voor FC Groningen – Arminia Bielefeld. Aangezien de verwachting is dat clubcardhouders voorlopig niet in aanmerking komen voor plaatsen bij competitiewedstrijden, is het oefenduel van zondag een uitgelezen mogelijkheid voor clubcardhouders om het elftal van hoofdtrainer Danny Buijs toch live in het stadion aan het werk te zien.
 
De online kaartverkoop loopt vanaf vrijdagochtend tot aan de aftrap van de wedstrijd. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus