string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Check-In Delden: Fit worden.

Donderdag 11 juli 2024 om 20:05

FC Groningen is sinds woensdag op trainingskamp in het Overijsselse Delden. Tijdens deze dagen wordt de volgende stap gezet in voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen dat in minder dan een maand start. Op het trainingskamp in Delden maakt FC Groningen verschillende afleveringen van de serie Check-In: Delden, waar het aanwezige mediateam supporters meenemen in een kijkje achter de schermen bij de trainingskamp.

Het trainingskamp begon woensdagmorgen met een busreis waarna het oefenduel met het Belgische FCV Dender werd gespeeld. Een doelpuntrijke wedstrijd eindigde in 4-4. Vandaag – donderdag 11 juli – stond in de ochtend een stevige veldtraining, met veel positiespellen op het programma. In de middag was het tijd voor krachttraining, en een inspirerende teambuilding-sessie.

Het thema van de eerste aflevering van Check-in is: Fitheid. Fysiektrainer Jacco van Olst en Thom van Bergen leggen uit hoe de spelersgroep na hun vakantie de fitheid weer op- en uitbouwt om wederom een heel seizoen te kunnen presteren. Er zal door de promotie naar de Eredivisie nog meer van het team worden gevraagd. Bekijk via deze videoplayer de eerste aflevering.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Dinsdag 19.30 uur live Q&A-show: ‘De deadline voorbij’

1 week geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

02:27
1 week geleden

‘Dirigent’ Lukkien blij met hongerige ploeg