string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Competitieprogramma Eredivisie vastgesteld.

Maandag 24 juni 2024 om 17:00

De KNVB heeft het competitieprogramma voor het seizoen 2024/2025 vastgesteld. FC Groningen trapt de Eredivisie op vrijdag 9 augustus in Euroborg in gang tegen NAC Breda. Het duel wordt om 20.00 uur afgetrapt.

De eerste veertien speelrondes zijn voorzien van speeldatum en aanvangstijdstip. Na het duel met NAC Breda volgt een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Op zondag 25 augustus ontvangt FC Groningen AZ in Euroborg, aftrap 12.15 uur.  In speelronde 4 gaat FC Groningen op bezoek bij Almere City. Deze wedstrijd wordt afgetrapt op zaterdag 31 augustus om 16.30 uur, een ander tijdstip dan stond vermeld in het concept competitieprogramma.

Afhankelijk van de Europese prestaties van de clubs die uitkomen in Europese toernooien zullen er nog wijzigingen worden aangebracht om het Eredivisieprogramma beter af te stemmen op de programma’s van deze clubs.

Eind augustus wordt gekeken of het Eredivisieprogramma moet worden afgestemd op het programma van de deelnemers aan Europees voetbal. Begin september worden vervolgens waar nodig de wedstrijden in de speelrondes 5 tot en met 14 in speeldag en/of aanvangstijd aangepast en worden de wedstrijden in de speelrondes 15 tot en met 21 ingepland op dag en aanvangstijd. Voor speelrondes 22 tot en met 32 gebeurt dit eind december.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

FC Groningen en Beerschot akkoord over Krüger

2 dagen geleden

Veel uitwedstrijden voor FC Groningen Opleiding

4 dagen geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!