string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Derksen&Derksen en Cavallaro Napoli ook in 2022/2023 partner van FC Groningen.

Dinsdag 15 maart 2022 om 15:00

FC Groningen heeft met kledingpartner Derksen&Derksen overeenstemming bereikt over de verlenging van het partnership tot medio 2023. De kledingpartner werkt intensief samen met het innovatieve merk Cavallaro Napoli en is supplier van onder meer de kleding voor de spelers en het personeel van FC Groningen op wedstrijddagen. Derksen&Derksen is met het hoofdkantoor gevestigd in Emmen en heeft ook filialen in Groningen en Zwolle.

Dankerlui D&D

Derksen&Derksen en Cavallaro Napoli zijn ook volgend seizoen aan FC Groningen verbonden. De partijen zijn samen met FC Groningen overeengekomen het partnership met een jaar te continueren tot medio 2023. De spelers van FC Groningen worden sinds dit seizoen gekleed door Cavallaro Napoli. Daarnaast levert het Nederlandse kledingmerk met invloeden uit Italië de kostuums voor FC-personeel gedragen tijdens wedstrijden of officiële gelegenheden. In samenwerking met Derksen&Derksen heeft Cavallaro Napoli een betrouwbare distributeur gevonden in Noord-Nederland.
 
“Wij zijn met recht trots op dit partnership,” zegt Giuseppe Cavallaro, oprichter en eigenaar van het gelijknamige kledingmerk. “Voetballers staan tegenwoordig 24 uur per dag in de picture en we vinden het belangrijk dat zij zich comfortabel en goed voelen richting wedstrijden. We hebben gezamenlijk bewust gekozen voor een stijl waarin netjes en sportief met elkaar worden verbonden. Voor ons als kledingmerk is FC Groningen een interessante partij om mee samen te werken en onszelf te tonen aan een grote achterban met name in Noord-Nederland. Via het platform dat FC Groningen ons biedt, hebben we de ambitie om het komende jaar verder te groeien in dit verzorgingsgebied.”
 
Ook Corné Derksen, eigenaar van Derksen&Derksen, is blij met de verlenging van het partnership met FC Groningen. “We hebben een mooie samenwerking met Cavallaro, een innovatief merk echt van deze tijd. Als familiebedrijf herkennen we ons in de familiaire sfeer binnen FC Groningen en de hoge ambities van de club. Samen willen we groeien, het maximale uit onszelf halen. Dat past bij FC Groningen en zeker ook bij Derksen&Derksen. Met de landelijke uitstraling van de club, biedt FC Groningen ons zowel offline als online een prachtig podium.”
 
Partnerships manager bij FC Groningen Bastiaan Fehrman spreekt zijn waardering uit voor beide partijen waarmee een jaar langer wordt samengewerkt. “We willen als club dichtbij onze supporters staan. De sportieve look van Cavallaro Napoli sluit daarbij aan. De kleding van Cavallaro Napoli wordt onder meer aangeboden bij Derksen&Derksen in Emmen, Zwolle en Groningen. Supporters kunnen zich dus in dezelfde stijl kleden als onze spelers.”

_M7A9012

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus