string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Deze week twee keer thuis in Euroborg.

Dinsdag 06 februari 2024 om 14:00

FC Groningen speelt deze week twee mooie duels in Euroborg. Komende donderdag wordt om 20.00 uur afgetrapt in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen Fortuna Sittard. Aanstaande zondag staat op het klassieke tijdstip 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen TOP Oss op het programma. Kaarten zijn eenvoudig te verkrijgen via de FC Groningen Ticketshop. Seizoenkaart- en clubcardhouders die de FC op zondag 18 februari in Eindhoven tegen FC Eindhoven willen steunen, kunnen vanaf woensdag 09.00 uur een kaart kopen voor het uitvak.

De kaartverkoop voor de bekerkraker tegen Fortuna Sittard gaat hard. Zoals bekend is de seizoenkaart voor deze wedstrijd geen geldig toegangsbewijs. Seizoenkaarthouders die hun eigen plek hebben teruggekocht, hebben een e-ticket ontvangen in hun Ticketshop-account.

Alle supporters kunnen via https://tickets.fcgroningen.nl één of meerdere beschikbare tickets kopen voor de Koeman Tribune of de Piet Fransen Tribune. De nog beschikbare plekken op de Tonny van Leeuwen Tribune kunnen alleen door seizoenkaarthouders worden gekocht via een speciale link in de FC Groningen Ticketshop. Hier geldt tevens maximaal één extra kaart per seizoenkaarthouder. 

Voor de competitiewedstrijd van zondagmiddag 14.30 uur is de seizoenkaart vanzelfsprekend geldig. Ook de FC Groningen App is die wedstrijd een geldig toegangsbewijs. Downloaden van de app kan via de App Store of de Play Store. De Tonny van Leeuwen Tribune is geheel uitverkocht met seizoenkaarthouders. Op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune zijn kaarten te koop via https://tickets.fcgroningen.nl

Voor zowel de wedstrijd van donderdag als het duel van zondag geldt dat fans van de tegenstander via hun eigen club een kaart kunnen kopen voor het uitvak. De thuisvakken van Euroborg zijn alleen voor FC-supporters.

Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf woensdag 7 februari 09.00 uur een ticket kopen voor het uitvak voor het uitduel met FC Eindhoven. Er zijn drie opties. De Fantour vanaf Euroborg, een pendelbus vanaf een opstapplaats (Sligro Veghel) op de route naar Eindhoven en supporters hebben de mogelijkheid om met eigen vervoer naar het stadion van FC Eindhoven te reizen.

Een ticket voor de Fantour kost €35,-, de pendelbus €27,- en eigen vervoer €6,-. Supporters die een kaart voor eigen vervoer aanschaffen, worden verzocht om met vier personen per auto af te reizen. Tickets zijn te verkrijgen via: https://tickets.fcgroningen.nl

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit