string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Dinsdag 10.00 uur start voorverkoop Go Ahead Eagles-thuis.

Maandag 26 augustus 2024 om 16:00

FC Groningen pakte afgelopen zondag een punt in eigen huis tegen AZ. Komende zaterdag krijgt de Trots van het Noorden steun van een volledig uitverkocht uitvak in Almere. Na de interlandbreak staat het thuisduel met Feyenoord op de rol. Kaartverkoop voor die wedstrijd loopt, kaartverkoop voor het treffen met Go Ahead Eagles in Euroborg – op zondag 29 september – start dinsdagochtend om 10.00 uur.

Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf dinsdagochtend 10.00 uur maximaal twee kaarten (bij)kopen voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Kaartverkoop verloopt via https://tickets.fcgroningen.nl.

De vrije kaartverkoop start een week later op dinsdag 3 september om 10.00 uur. Dan kunnen alle FC-supporters via een account in de Ticketshop kaarten kopen voor het duel. Fans van Go Ahead Eagles kunnen alleen via hun eigen club een kaart bemachtigen voor het uitvak.

De eerstvolgende thuiswedstrijd in Euroborg is op zaterdag 14 september om 18.45 uur tegen Feyenoord. Voor deze wedstrijd komt geen vrije ticketverkoop. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen maximaal één kaart (bij)kopen via de FC Groningen Ticketshop.  

Gerelateerd nieuws.

1 maand geleden

Kaartverkoop Almere-uit start woensdag voor voorrangsgroep

2 maanden geleden

Verkoop RKC-uit woensdag 10.00 uur van start voor voorrangsgroep

2 maanden geleden

Tickets voor drie thuisduels te koop via de FC Groningen Ticketshop