string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Doelpuntenmaker Bacuna verkozen tot Koning van de Wedstrijd.

Maandag 02 september 2024 om 12:00

Leandro Bacuna is door de FC-supporters na de wedstrijd tegen Almere City verkozen tot Koning van de Wedstrijd. De aanvoerder maakte in de tweede helft de gelijkmakende 1-1. Bacuna gaat na zijn verkiezing aan kop in het algemeen klassement. Jorg Schreuders en Marvin Peersman werden verkozen tot tweede en derde na het treffen in Flevoland.

De Koning van de Wedstrijd wordt iedere competitiewedstrijd uitgeroepen. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat, wordt uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Koning van de Wedstrijd doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement.

Bij thuiswedstrijden wordt de Koning van de Wedstrijd direct na het laatste fluitsignaal bekend gemaakt. Bij uitduels kunnen supporters tot na het speelweekend hun Koning van de Wedstrijd doorgeven. Stemmen kan via: www.fcgroningen.nl/koning.

De speler die is uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst.


Koning van de Wedstrijd Almere City-uit.

  1. Leandro Bacuna
  2. Jorg Schreuders
  3. Marvin Peersman

Algemeen Klassement Speler van het Jaar 2025:

1.Leandro Bacuna8 punten
2.Jorg Schreuders8 punten
3.Etienne Vaessen6 punten
4.Rui Mendes1 punt
5.Marvin Peersman1 punt

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit