string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Donderdag Spakenburg-thuis. Route vanaf Ringweg gewijzigd.

Dinsdag 10 januari 2023 om 14:52

FC Groningen speelt donderdagavond om 20.00 uur in de tweede ronde van het TOTO KNVB bekertoernooi thuis tegen Spakenburg. Voor het eerst in bijna twee maanden kan de Trots van het Noorden weer supporters ontvangen bij een officiële thuiswedstrijd. Kassa’s bij het stadion zijn geopend vanaf 18.30 uur. Alleen de onderste ring van Euroborg is geopend. De seizoenkaart is voor dit duel geen geldig toegangsbewijs.

De aanrijroute naar Euroborg vanaf de Ringweg Zuid is gewijzigd. Supporters die met de auto naar Euroborg komen via de Ringweg Zuid gaan via een vernieuwde afrit en komen links van het stadion uit. De afrit heeft ook een nieuw nummer gekregen, namelijk afrit 37. Parkeerplaats P3 is te bereiken door linksaf voor te sorteren en daarna direct rechts de parkeerplaats op te gaan. De vernieuwde situatie kan leiden tot extra verkeersdrukte rondom het stadion.

Pendelbussen
Ook bij het bekerduel rijden er pendelbussen vanaf de P&R Haren en P&R Hoogkerk richting het stadion. Een retourticket in de pendelbus kost €4,- en de eerste pendelbussen rijden vanaf 18.00 uur richting Euroborg. De laatste bus vertrekt 25 minuten voor aftrap vanaf de P&R. Vanaf Euroborg rijden de bussen tot een uur na het laatste fluitsignaal terug naar de desbetreffende P&R. Buslijn 28 zal dit seizoen niet meer rijden vanuit het centrum van de stad.

De gemakkelijkste wijze om snel bij Euroborg te komen blijft de fiets. FC Groningen heeft onder meer bij de Kolenmuur een extra gratis fietsenstalling gecreëerd. De club adviseert supporters hun reis naar Euroborg te checken via www.groningenbereikbaar.nl.

Tickets
Tickets voor de wedstrijd tegen Spakenburg zijn zonder restricties te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. De seizoenkaart is voor dit duel geen geldig toegangsbewijs. Seizoenkaarthouders kunnen tegen een gereduceerd tarief een kaart kopen via: https://tickets.fcgroningen.nl/initiative/Seizoenkaarthouders. De kassa’s bij Euroborg zijn vanaf 18.00 uur geopend. Bij de kassa’s zijn enkel kaarten te koop tegen het reguliere tarief van €10,-. Let op Euroborg is vanaf dit seizoen PIN Only.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit