string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Drie uitwedstrijden op het programma voor de FC.

Dinsdag 22 oktober 2024 om 17:22

FC Groningen speelt de komende drie wedstrijden op vreemde bodem. Fortuna Sittard is aankomende zaterdag in Limburg de tegenstander, een week later reist de Trots van het Noorden naar Nijmegen voor het uitduel met N.E.C. Tussendoor staat het bekertreffen met Kolping Boys op het programma.

Supporters die de club willen steunen in Sittard kunnen tot dinsdag 22 oktober 23.59 uur een ticket kopen voor het uitvak. Er zijn alleen nog bustickets beschikbaar. Deze kosten €39,50 per stuk. Tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl

FC Groningen gaat op zondag 3 november op bezoek bij N.E.C., aftrap 14.30 uur. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf woensdag 10.00 uur een kaart kopen voor het uitvak in Nijmegen. Er zijn in totaal 500 tickets beschikbaar. Tickets voor de autocombi zijn al uitverkocht. Heb je een autokaart? Zorg dan dat je altijd met minimaal drie supporters in de auto stapt. Bustickets vanaf Euroborg zijn nog wel beschikbaar. Een busticket kost €39,50. Een kaart is te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Op dinsdag 29 oktober speelt de ploeg van trainer Dick Lukkien in de eerste ronde van het TOTO KNVB bekertoernooi uit bij Kolping Boys. Het duel wordt gespeeld in Wijdewormer op het AFAS-trainingscomplex en wordt afgetrapt om 21.00 uur.

De voorrangsgroep heeft tot woensdag 23 oktober 23.59 uur het exclusieve recht een ticket tot kopen voor dit bekerduel. Indien er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders vanaf donderdag 24 oktober 10.00 uur een ticket kopen  via https://tickets.fcgroningen.nl. FC Groningen is zich bewust dat het aantal beschikbare tickets kleiner is dan het aantal supporters in de voorrangsgroep en dat dit tot teleurstelling kan leiden. Er zijn helaas niet meer dan 200 beschikbare plaatsen voor uitsupporters op het sportpark in Wijdewormer.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Schreuders wederom Koning van de Wedstrijd na duel met FC Utrecht

2 dagen geleden

FC Groningen verliest nipt van FC Utrecht, rentree Mortensen in Euroborg

4 dagen geleden

Vol programma op Sportpark Corpus den Hoorn