string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Euroborg zondag nagenoeg uitverkocht, kaartenmarkt open.

Woensdag 16 oktober 2024 om 14:14

Euroborg is vijf dagen voor het thuisduel met FC Utrecht nagenoeg uitverkocht. Alleen in Sportsbar Club 1971 zijn nog ongeveer 40 tickets te verkrijgen. Voor de publieke tribunes is de kaartenmarkt geopend voor het duel in speelronde 9 van de Eredivisie.

Seizoenkaarthouders die zondag zijn verhinderd, kunnen hun ticket aanbieden in de kaartenmarkt. Dit is de enige legale manier om een ticket te koop aan te bieden. Indien de plek wordt verkocht, krijgt de seizoenkaarthouder 1/17 deel van de prijs van de seizoenkaart binnen vijftien werkdagen teruggestort.

Een kaart aanbieden – of juist via de kaartenmarkt één van de laatste plekken in een vol Euroborg bemachtigen – kan via de FC Groningen Ticketshop. Ook de laatste tickets voor Sportsbar 1971 zijn te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl.

De publiekstribunes in Euroborg zijn dit seizoen voor de vijfde keer in vijf thuiswedstrijden volledig uitverkocht. Ook FC Utrecht neemt een nagenoeg uitverkocht uitvak aan support mee vanuit de Domstad.

De kaartverkoop voor de eerstvolgende thuiswedstrijd na het duel van aankomende zondag is ook in volle gang. Sparta Rotterdam komt op zaterdag 9 november naar Euroborg, de aftrap is om 16.30 uur. FC-supporters kunnen via https://tickets.fcgroningen.nl kaarten kopen.

Gerelateerd nieuws.

5 uur geleden

FC Groningen draagt zondag shirt van Ruben zijn dromen

10 uur geleden

Wegwerkzaamheden aan Europaweg; kom op tijd naar Euroborg

27:59
1 dag geleden

Minuut stilte ter nagedachtenis aan Johan Neeskens