string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen en Beerschot akkoord over Krüger.

Vrijdag 06 september 2024 om 22:35

FC Groningen heeft met het Belgische Beerschot overeenstemming bereikt over de transfer van Florian Krüger. De Belgen nemen de 25-jarige Duitse aanvaller per direct definitief over van de Trots van het Noorden.

Hoewel de transferwindow in Nederland al is gesloten, is deze bij onze zuiderburen nog geopend tot en met vandaag, vrijdag 6 september. Zodoende was het voor Florian Krüger mogelijk alsnog een transfer te maken naar België.

Krüger kwam aan het begin van het seizoen 2022/2023 naar FC Groningen en werd overgenomen van 2. Bundesligaclub Arminia Bielefeld. De aanvaller, voormalig jeugdinternational van Duitsland, kwam dat seizoen 23 keer in actie voor FC Groningen en maakte daarin vier doelpunten. Driemaal stond Krüger met een assist aan de basis van een Groningse treffer. Afgelopen seizoen werd de Duitser verhuurd aan Eintracht Braunschweig.

Krüger had nog een contract in Euroborg tot medio 2026, maar maakte in het huidige seizoen geen deel meer uit van de eerste selectie van FC Groningen. De FC dankt Florian Krüger voor zijn bijdrage aan de club en wenst hem veel succes in België.

Gerelateerd nieuws.

03:30
2 dagen geleden

Thuis: Binni zorgt voor ontlading en vreugde

2 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 dagen geleden

Willumsson met twee goals in slotfase gevierde man bij FC na gelijkspel tegen Feyenoord