string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen en Nick Bakker houden deuren open.

Vrijdag 31 mei 2024 om 16:00

FC Groningen en Nick Bakker hebben met elkaar afgesproken de komende periode de deuren naar de toekomst open te houden. De Trots van het Noorden diende voor 1 juni 2024 een beslissing te nemen over de aflopende verbintenis met de 31-jarige verdediger.

De uitkomst van een gezamenlijk gesprek over de toekomst van Bakker heeft er toe geleid dat de club op dit moment geen contractvoorstel doet aan de Stadjer en dat Bakker op zijn beurt vrij is om te gaan en staan waar hij wil. Totdat deze situatie verandert, krijgt Bakker van de club de mogelijkheid om zich bij de start van het nieuwe seizoen te melden op het trainingscomplex op Sportpark Corpus den Hoorn en mee te trainen met de eerste selectie onder leiding van hoofdtrainer Dick Lukkien.

De linksbenige verdediger kwam afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie zeven keer in actie voor de Trots van het Noorden, waarvan één keer vanaf de aftrap. In zijn eerste Groningse periode, meer dan tien jaar geleden, kwam Bakker tot zes Eredivisiewedstrijden in het groen-wit.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

FC Groningen en Beerschot akkoord over Krüger

2 dagen geleden

Veel uitwedstrijden voor FC Groningen Opleiding

4 dagen geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!