string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen geeft startups een boost met StartupGRO-programma.

Donderdag 08 augustus 2024 om 14:25

FC Groningen en Founded zijn terug met de vierde editie van het StartupGRO. Een uniek programma waarin deelnemende startups middels diverse activiteiten en PR worden verbonden aan ervaren ondernemers en professionals uit de FC Groningen Businessclub. De aanmeldprocedure voor deze editie is inmiddels geopend op de site van Founded.

StartupGRO is een kans voor startups om te groeien en te netwerken in het bruisende en veelzijdige netwerk van zakelijk FC; een geweldige springplank voor groei en succes. Het programma is perfect voor ‘vroege fase startups,’ ondernemers die nog bezig zijn uit te zoeken wie hun klanten zijn en wat die klanten precies willen. Of je nu een innovatief product hebt of een baanbrekende dienst aanbiedt, dit programma helpt je om je netwerk uit te breiden. 

Wat levert deelname jou als startup-ondernemer op? 
Het StartupGRO-programma biedt een scala aan voordelen voor jou als startup-ondernemer: 

  • Netwerken: Bezoek drie thuiswedstrijden van FC Groningen en neem een zakelijke relatie, toekomstige co-founder of potentiële investeerder mee naar één van deze wedstrijden. Perfect om in een relaxte setting waardevolle contacten te leggen. 
  • Exclusieve events: Start met een introductie en lunch met Business Club leden. Een directe lijn naar potentiële partners en klanten. 
  • Exposure: Je startup krijgt volop aandacht met aankondigingen op diverse platforms. Plus, je krijgt een stijlvolle Founded hoodie en een professionele video-opname en interview voor extra zichtbaarheid. 

Aanmelden
Voor deze vierde editie, startende dinsdag 8 oktober met een kick-off meeting, is de inschrijfperiode inmiddels geopend. Aanmelden voor deze editie kan op https://www.founded.in/voor-founders/programs/startupgro Op de site van Founded lees je tevens de volledige programma-informatie.

Aan vorige edities deden opvallende en inmiddels succesvolle deelnemers mee zoals Hacksclusive, Wheelkeep, Streamladder en Alyx. Martijn Baalman, Founder van Hacksclusive, raadt startende ondernemers deelname aan het programma van harte aan. “Het StartupGRO programma heeft ons niet alleen nieuwe contacten opgeleverd, ook de combinatie van het netwerken en de geboden exposure was zeer welkom.”

Programma/agenda 2024

  • Kick-off Meeting: Dinsdag 8 oktober 2024, 15:00 uur 
  • Inbegrepen thuiswedstrijden
  • Zondag 20 oktober 2024, 14:30 uur: FC Groningen – FC Utrecht 
  • Zaterdag 9 november 2024, 16:30 uur: FC Groningen – Sparta 
  • Zaterdag 30 november 2024, 18:45 uur: FC Groningen – Willem II 
  • Kennismakingsactiviteiten: Introductie en lunch met Business Club leden. 
  • Exposure: Publiciteit via diverse kanalen, herkenbaarheid door het dragen van een Founded hoodie en een video-opname en interview 

Word Groter met StartupGRO! 
Aanmelden kan tot uiterlijk via https://www.founded.in/voor-founders/programs/startupgro

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Elftal vragen aan… Boldewijn Noordveld (Noordveld Clinics & De ZorgConsultants)

3 weken geleden

Elftal vragen aan… Tjarda Polderman (Founded)

1 maand geleden

Elftal vragen aan… Ronald Klasens (HOEMAT)