string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen organiseert Open Dag: zondag 23 juli in Euroborg.

Dinsdag 11 juli 2023 om 13:15

FC Groningen organiseert haar jaarlijkse Open Dag op zondag 23 juli. De club nodigt alle supporters in het eerste vakantieweekend uit om die zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur langs te komen in Euroborg. De vernieuwde selectie zal die middag worden gepresenteerd en spelers en stafleden zijn die middag verspreid in en om het stadion te vinden voor het uitdelen van handtekeningen. De toegang tot de Open Dag is gratis.

De Open Dag heeft de afgelopen jaren om verschillende redenen niet kunnen doorgaan en FC Groningen is blij te melden dat er dit jaar weer een Open Dag kan worden georganiseerd. De club ziet de Open Dag als een eerste echte kennismaking van supporters met de selectie voor het nieuwe seizoen.

De spelerspresentatie zal van 14.00 uur tot 14.30 uur plaatsvinden op het hoofdveld van Euroborg. De spelers en stafleden zullen één voor één vanuit de spelerstunnel het veld worden opgeroepen. Daarna zal de selectie zich van 15.00 uur tot 16.30 uur verspreiden over het terrein.

Supporters kunnen met spelers op de foto en alle handtekeningen verzamelen. Daarnaast is de Open Dag de uitgelezen mogelijkheid om een keer een kijkje te nemen in bijvoorbeeld; het gastenvak, een skybox of het perscentrum in Euroborg. Uiteraard is het mogelijk om de nieuwste merchandise van de club te kopen.

Rondom het stadion zal FC Groningen een supportersplein inrichten waar FC-supporters eten en drinken kunnen kopen. Daarnaast zullen verschillende partners van de club zoals OG Clean Fuels, Mobacc en Century zich presenteren. Samen met bouwpartner Hornbach kunnen doeltjes worden gemaakt. Speciaal voor jonge supporters worden er buiten verschillende voetbalactiviteiten georganiseerd. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Momenteel hebben ruim 11.000 FC-supporters een seizoenkaart voor het seizoen 2023/2024. De Open Dag is toegankelijk voor alle FC-supporters, seizoenkaarthouder of niet. FC Groningen hoopt heel veel supporters te kunnen begroeten op zondag 23 juli van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Vaessen Koning van de Wedstrijd na gelijkspel tegen Feyenoord

2 weken geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!

2 weken geleden

Woensdag 10.00 uur start kaartverkoop sc Heerenveen-uit