string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen sluit voorbereiding af in Euroborg tegen Heracles.

Dinsdag 16 juli 2024 om 17:55

FC Groningen speelt vrijdag 2 augustus de laatste wedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2024/2025 in Euroborg tegen Heracles Almelo. De aftrap is die vrijdag om 18.00 uur. Kaarten voor het duel zijn te koop via de FC Groningen Ticketshop. De verkoop start op woensdag 17 juli 10.00 uur.

Het laatste oefenduel van de voorbereiding stond oorspronkelijk een dag later gepland, maar door de bekendmaking van het competitieschema en het feit dat FC Groningen op vrijdag 9 augustus de Eredivisie aftrapt tegen NAC Breda, is de wedstrijd een dag naar voren gehaald. In eerste instantie is alleen de onderste ring van Euroborg geopend voor kaartverkoop. De Tonny van Leeuwen Tribune is vanwege de afrondende verbouwingen aan de noordzijde van het stadion nog niet toegankelijk.

Kaarten zijn vanaf woensdag 17 juli 10.00 uur te koop via https://tickets.fcgroningen.nl en kosten €6,- per stuk. Het oefenduel met Heracles is de laatste testcase voor de selectie van hoofdtrainer Dick Lukkien voordat de Eredivisie start.  Bij Heracles staat Erwin van de Looi aan het roer, het wordt dus een weerzien van de coaches die zich in 2015 tot bekerwinnaar kroonden met FC Groningen. 

FC Groningen speelt aankomend weekend de bijna traditionele oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen FC Emmen in Rolde. De aftrap op Sportpark Boerbos in Rolde is op zaterdag 20 juli om 14.30 uur. Er wordt twee keer een uur gespeeld. Net als voor de wedstrijd tegen Heracles zijn kaarten te koop via de FC Groningen Ticketshop. https://tickets.fcgroningen.nl

Ook de verkoop voor het eerste competitieduel op vrijdag 9 augustus met NAC Breda verloopt via de FC Groningen Ticketshop. De vrije verkoop voor FC-supporters is vanmorgen begonnen. Gezien het grote aantal seizoenkaarten dat is verkocht, heeft de Trots van het Noorden dit seizoen slechts een gering aantal losse tickets in de verkoop.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

FC Groningen en Beerschot akkoord over Krüger

2 dagen geleden

Veel uitwedstrijden voor FC Groningen Opleiding

3 dagen geleden

Wedstrijdtickets Feyenoord-thuis aangeboden gekregen? Trap er niet in!