string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Geniet na via ‘Thuis’.

Zaterdag 11 mei 2024 om 13:37

Groningen ontwaakte zaterdagochtend met een glimlach op het gezicht en een schorre keel. Een dag eerder werd uren lang de spanning opgebouwd en weer uitgeschreeuwd. Ruim 22.000 in het stadion en velen daarbuiten droegen de kleuren van FCG met trots. Tijd om na te genieten met een extra lange aflevering van ‘Thuis.’

Een dag waarop Groningen liet zien groen-wit te zijn. In de stad, tijdens de corteo, in het stadion en na afloop bij het spontane feest dat ontstond. De ploeg werd meer dan 90 minuten lang gedragen door de waanzinnige support vanaf de tribunes. Euroborg kolkte en alle tribunes deden een duit in het zakje.

FC Groningen heeft zoveel mogelijk van de waanzinnige groen-witte beleving proberen vast te leggen. Vanaf de massale corteo, tot de gespannen gezichten van spelers die uit de bus stapten. Van de geweldige sfeeractie tot het meeleven op de tribune. Van het springen voor je club tot de ontlading na afloop. Op het veld, de tribunes en in de kleedkamer.

Was het de meest memorabele wedstrijd ooit in Euroborg? Dat mogen supporters uiteraard zelf bepalen. Het is in ieder geval één om nog lang van na te genieten, met alles wat er omheen gebeurde voorafgaand en na afloop van het duel. Bekijk via onderstaande videoplayer de extra lange aflevering van ‘Thuis’.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Dinsdag 19.30 uur live Q&A-show: ‘De deadline voorbij’

02:27
1 week geleden

‘Dirigent’ Lukkien blij met hongerige ploeg

04:36
2 weken geleden

050-tenue, mevrouw Bos en sfeervol Euroborg in Thuis