string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 10 oktober 2008 om 09:01

Als het goed is heeft iedereen van de Junior Club deze week post ontvangen. Heb je gezien dat dit op ons nieuwe briefpapier is geprint met het logo er op? Ik ben hier echt heel trots op! De komende twee weekenden worden er geen thuiswedstrijden gespeeld op stadion Euroborg maar dat houdt niet in dat de Junior Club niets te doen heeft. Volgende week donderdag zijn we namelijk aanwezig in het Oosterpark bij de opening van het Cruijff Court. Door de winst op Ado Den Haag staat FC nog steeds bovenaan de ranglijst en daar kunnen we mooi een extra week van gaan genieten!

Afgelopen zondag speelde FC Groningen tegen Ado Den Haag. Na 90 minuten spelen stond er 3-0 op de borden! Met 3 punten op zak staan de mannen van Ron Jans nog steeds boven aan in de Eredivisie. Remy Kleefkens heeft speciaal voor de Junior Club een wedstrijdverslag geschreven van deze wedstrijd. Ook keek hij achter de schermen mee hoe de pers te werk gaat in het stadion. De komende twee weken blijft FC Groningen bovenaan staan omdat er interlands worden gespeeld dit weekend. De eerst volgende wedstrijd van FC Groningen is op 18 oktober, uit bij Ajax.
 De week hebben alle Junior Clubleden een brief thuisgekregen met daarin de uitnodiging voor een rondleiding in de herfstvakantie. Inmiddels hebben we al heel veel opgaven ontvangen! Zoals je in de brief hebt kunnen lezen was dit de laatste keer dat er een activiteit per brief aangeboden zal worden. Voortaan kun je elke eerste maandag van de maand de nieuwe activiteiten vinden op de website. Je kunt je dan, net als altijd, via de email opgeven. In de maand oktober kun je je opgeven voor de rondleidingen en voor de clinics van Skills 4 All.
Er werden deze week ook een aantal feestjes gevierd op het stadion. Maurins Boonstra, Yorrick Bos, Lorenzo Schokker en Nick en Iris Bijsterveld vierden samen met hun vriendjes en vriendinnetjes hun feestje op het stadion. Gefeliciteerd allemaal!
Donderdag 16 oktober wordt in de Oosterpark het Cruijff Court FC Groningen Veld geopend. Het veld ligt aan de Pioenstraat en wordt om 17.00 uur feestelijk geopend. Dit kan natuurlijk het beste gedaan worden door twee voetballers dus er zijn twee spelers van FC Groningen uitgenodigd en natuurlijk ben ik er zelf ook!
Als laatste feliciteer ik Gonzalo Garcia met zijn verjaardag vandaag! 
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

2 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus