string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 07 november 2008 om 10:20

Het is alweer vrijdag vandaag. Deze week is weer voorbij gevlogen! Afgelopen weekend vertrok de eerste fantour van het seizoen naar Breda om de wedstrijd NAC – FC Groningen te bekijken. Op woensdag was het eens spannende dag voor Dylan en Duncan Nieuwenhuis. Zij mochten namelijk Ron Jans interviewen! Deze week was het ook een drukte van belang op het stadion want er werden maar liefst 6 feestjes gegeven. Heb jij je trouwens al opgegeven voor de verschillende activiteiten?

Zaterdagavond was het zo ver. De eerste fantour van de Junior Club van het seizoen vertrok met 80 mensen aan boord naar Breda om de mannen van Ron Jans te steunen in de wedstrijd tegen NAC. Hoewel iedereen heel erg zijn best heeft gedaan om FC Groningen naar de overwinning te schreeuwen bleven de drie punten helaas in Breda achter. FC Groningen staat nu op de 5de plek in de eredivisie. Komende zondag speelt FC Groningen de thuiswedstrijd tegen Volendam. 11 leden van de Junior Club hebben 2 kaartjes gewonnen voor deze wedstrijd via een prijsvraag op de website.
Woensdag was een grote dag voor de broertjes Dylan en Duncan Nieuwenhuis. Zij mochten hun grote held Ron Jans interviewen voor de komende editie van de Coooool! Ze vroegen de hoofdtrainer het hemd van het lijf en kregen van Ron een uitgebreid antwoord op alle vragen. Ben je benieuwd naar dit interview? De volgende Coooool! Komt voor kerst weer uit.
Deze week waren er 6 feestjes. Jelmer Schulpte, Kevin Tolk, Jesse Burger, Brian Wiersma, Rick Doesburg en Remco Bakker vierden hun feestje op het stadion samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Wil jij volgend jaar ook je feestje vieren op het stadion? Vanaf 8 december kun je feestjes boeken voor de periode januari – mei 2009. Dit kan door vanaf 8 december te bellen met de Junior Club. Klik hier voor onze contactgegevens.
Sinds maandag staat het activiteiten overzicht online. Je kunt je opgeven voor de jaarlijkse meidenavond, een bioscoopuitje (zowel voor de Junior Club als de Green White Bengels), een clinic en het Junior Club sinterklaasfeest.
Dat was het weer voor deze week,
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus