string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 12 december 2008 om 10:03

Hallo allemaal! Wat een wisselende week met hoogte en diepte punten. Zo was er vorig weekend pakjesavond en het verlies bij PSV. Ook waren er deze week een aantal jarige jobjes die hun feestje in het stadion vierden, is er de meidenavond en komend weekend de presentatie van het 5000ste lid van de Junior Club vooraf aan de wedstrijd tegen FC Twente! Ik zal jullie er snel alles over vertellen.

Vrijdag was het pakjesavond, wat een feest! Ik heb van Sinterklaas een paar nieuwe schaatsen gekregen en daar ben ik hartstikke blij mee. Hoe hebben jullie pakjesavond gevierd? Sinterklaas en zijn pieten zijn het weekend nog in Groningen gebleven, omdat sommige kinderen pas op zaterdag en zondag pakjesavond vierden. Maar nu zijn ze toch echt weer vertokken naar Spanje. Het enige cadeautje wat Sinterklaas niet kon geven was een overwinning van FC Groningen bij PSV. Wat een wedstrijd werd er gespeeld in Eindhoven. Na een verdiende 0-2 voorsprong voor FC Groningen, was het in de tweede helft PSV die uiteindelijk met een 4-2 overwinning de drie punten binnensleepte.
Woensdagmiddag waren er, zoals eigenlijk iedere week, weer verjaardagsfeestjes in Euroborg. De jarigen van afgelopen week waren: Djamie Emanuels, Patrick Kiezebrink, Thijs Mulder en Jesper de Jonge. Er werd gezongen, gesnoept en een puzzeltocht gemaakt die door het stadion leidde. Het was een vrolijke boel en de jarigen hebben samen met hun vriendjes en vriendinnetjes de belangrijkste plekken in Euroborg bekeken, zoals de spelerstunnel en de persruimte. Allemaal nog van harte gefeliciteerd! Wil jij ook je verjaardagsfeestje vieren in 2009? Vanaf 8 december kun je weer verjaardagsfeestje boeken voor de periode januari t/m mei. Je kunt hiervoor bellen naar de Junior Club. Klik hier voor de contact gegevens.
Meidenavond en 5000ste lid
Vanavond staat de tweede editie van de meidenavond op het activiteitenprogramma. Zeker vijftig meiden van de Junior Club en de GWB’s komen samen met hun moeder, oma, zusje, vriendin of tante naar Euroborg. Er zal worden afgetrapt met een bingo, waarbij er echte meidenprijzen te winnen zijn. Het spel zal geleid worden door twee speciale gasten, namelijk de spelersvrouwen Isabella (vriendin van Danny Holla) en Julia (vriendin van Jeroen Veldmate) . Na een patatje zullen alle meiden voor een swingende afsluiting van de avond vertrekken naar Must See Euroborg waar ze gaan kijken naar High School Musical 3. Dames allemaal veel plezier en zet hem op bij de bingo!
Zondag staat er de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma. Voor de Junior Club is het een jubileummoment, want vooraf aan de wedstrijd zal een nieuw lid van de Junior Club in het zonnetje gezet worden. Dat is natuurlijk niet zomaar. De zesjarige Jamie Verhagen uit Eelde is het 5000ste lid: Hoera, hoera, hoera! Jamie is samen met zijn ouders en opa uitgenodigd voor de wedstrijd, die zij vanuit het Junior Club vak zullen bekijken. Het zal een feestelijke dag zijn voor Jamie en naast het wedstrijdbezoek heeft de Junior Club een echte FC Groningen verrassing voor hem in petto. Het feest zal helemaal compleet zijn als FC Groningen de wedstrijd weet te winnen. Allemaal weer hard aanmoedigen dus komende zondag!
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

2 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus