string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 13 februari 2009 om 13:46

Het was een rustige week in Euroborg. Maar liefst acht spelers waren geselecteerd voor de verschillende nationale teams. Bij de Junior Club was er duidelijk sprake van een stilte voor de storm, want volgende week is het vakantie en is er bijna iedere dag een andere activiteit. De Junior Club zal dan ook telefonisch niet bereikbaar zijn van maandag t/m vrijdag. Maar dat is volgende week, ik zal jullie eerst vertellen over deze week.

Jullie hebben allemaal kunnen zien dat FC Groningen uit bij Feyenoord te weinig heeft gedaan met het overtal. Ze speelden de hele tweede helft met een man meer, maar ondanks de kansen wist niemand te scoren. Vanuit de Junior Club waren er maar liefst drie FanTour bussen ‘s ochtends vertrokken naar Rotterdam om FC Groningen aan te moedigen. In de bussen was er gezorgd voor veel lekkers, genoeg te drinken voor iedereen en werden er films gekeken. Onder politiebegeleiding werden de bussen netjes naar het stadion gebracht. Ondanks het gelijkspel, was het voor de leden toch een geslaagde dag. Waar heb jij de wedstrijd gekeken?
Woensdagmiddag waren er vier jarigen die voor hun feestje naar Euroborg waren gekomen. Dit waren:  Binck Barkhuis, Ivar Boerma, Dewin Tudisco en Lorenzo Bouwman. In een echte skybox waren er slingers en ballonnen opgehangen. De jarigen kregen cadeautjes en konden samen met hun vriendjes en vriendinnetjes genieten van een cakeje met mijn hoofd erop! Vervolgens hebben ze met een puzzeltocht het hele stadion van top tot teen bekeken. Ze zijn in de persruimte geweest, op het veld en in de kleedkamers. Ter afsluiting stond er voor iedereen bij de McDonald’s een Happymeal klaar. Alle jarigen van harte gefeliciteerd!
Vakantie-activiteiten
Volgende week is het voorjaarsvakantie. Volgens de berichten gaan veel Nederlanders op wintersport. Voor de leden van de Junior Club die lekker thuis blijven, heeft de Junior Club gezorgd voor een druk programma. Op maandag en dinsdag is er een zaalvoetbaltoernooi voor alle leeftijden. Deze activiteit is al helemaal vol, maar je bent natuurlijk van harte welkom om de andere leden te komen aanmoedigen.
Woensdag gaat de Junior Club op bezoek in het stripmuseum. Daar kun je zelf leren striptekenen, maar ook kan het zijn dat je bekende stripfiguren tegen het lijf loopt, zoals Donald Duck of Suske en Wiske. Op vrijdag gaan de leden naar Speelstad Oranje. Dat is een hele grote speeltuin, maar dan binnen. Iedereen die zich heeft opgegeven heel veel plezier! Door het drukke activiteitenschema zal de Junior Club telefonisch niet bereikbaar zijn in de voorjaarsvakantie.
Dit weekend komt Heracles Almelo op bezoek in Euroborg. Ik verwacht dat het een leuke wedstrijd wordt, want Heracles heeft een goed team. Ik vind het vooral leuk om Mark-Jan Fledderus weer een keer te zien. Weet je nog wie dat is? Hij speelde vorig seizoen nog voor FC Groningen. Natuurlijk heeft de Junior Club weer gezorgd voor verschillende wedstrijdactiviteiten, zoals de line- up, de shoot- out en deze keer zal er weer een Green White Bengel een wedstrijdverslag schrijven.
Fijne vakantie allemaal en tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby!

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

Clubhuis Kids United officieel geopend

2 maanden geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

3 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu