string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Maandag 09 februari 2009 om 16:23

Hallo allemaal! Wat een heerlijke week met heel veel voetbal, een middagje bioscoop voor de allerkleinsten en het heeft deze week alweer gesneeuwd! Genoeg te vertellen dus ik zal maar snel beginnen.

Deze week worden er maar liefst drie competitierondes afgewerkt in acht dagen. Voor FC Groningen begon het op zaterdagavond uit bij ADO Den Haag. In een moeizame wedstrijd werd er uiteindelijk gewonnen met 0-1. Gonzalo Garcia scoorde precies vijf minuten voor tijd het winnende doelpunt.
Op woensdagavond kwam NEC op bezoek in Euroborg. De Nijmegenaren zijn altijd moeilijk om tegen te spelen, maar Ramon Zomer moest in de 25ste minuut aan de noodrem trekken bij Marcus Berg. Hij beging een domme overtreding en moest met rood het veld verlaten. Berg benutte zelf de strafschop en Koen van de Laak scoorde in de 60ste minuut de 2-0. Het volle aantal van zes punten heeft FC Groningen al op zak. Als ze zondag in de Kuip weten te winnen van Feyenoord doen ze goede zaken voor een plekje bij de eerste vijf die uiteindelijk gaan spelen om Europees voetbal.
Activiteiten
Vrijdagmiddag waren er weer de nodige feestjes in Euroborg. Maar liefst vier feestvarkens hadden al hun vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd om een spannende puzzeltocht door het stadion te doen. Voor iedereen was er lekkers en voor de jarigen waren er cadeautjes. Bij McDonald’s stond er voor alle feestgangers een Happymeal klaar om het feest compleet te maken. Alle jarigen van harte gefeliciteerd!
MustSee Euroborg opende vrijdag haar deuren voor de allerkleinsten Junior Club leden. Maar liefst tachtig peuters en kleuters waren samen met hun ouders naar de bioscoop gekomen om te kijken naar de film “Plop en Kwispel”. Ik heb zelf ook een kijkje genomen en vond het erg leuk om met iedereen op de foto te gaan en handen te schudden. In de bioscoop was er gezellige muziek, wat lekkers en wat te drinken. Tijdens de film stond het geluid iets zachter en bleef het licht een klein beetje aan, omdat het voor de meeste kinderen hun eerste bioscoopbezoek was. Na afloop kreeg iedereen een filmdiploma A. Ik ben erg trots op alle kleintjes, jullie ook?
Afgelopen weekend is FC Groningen op bezoek gegaan in de Kuip. Vanuit de Junior Club gingenn er dit keer drie overvolle FanTour- bussen mee met enthousiaste supporters, die hun favoriete club extra hard aan gaan moedigen. Hoewel iedereen erg zijn best deed kwamen de spelers op het veld niet verder dan een 0-0 gelijk spel. Hopelijk weten de mannen van Ron Jans komende zondag wel de punten te pakken!
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

2 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus