string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Vrijdag 20 maart 2009 om 15:01

Dag allemaal! Jeetje wat ging deze week snel zeg! Vorige week is de activiteitenbrief naar de leden van de Junior Club gestuurd en de aanmeldingen stromen al volop binnen. Daarnaast is het alweer een week geleden dat we tegen Roda JC hebben gevoetbald en aankomende zondag staat de wedstrijd tegen FC Twente al weer op het programma!

De wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Roda JC was heel belangrijk voor FC Groningen. Omdat de wedstrijden tegen PSV, AZ en SC Heerenveen werden verloren moest er eigenlijk gewonnen worden van Roda JC. Ondanks de vele afwezigen hebben we de wedstrijd uiteindelijk toch weten te winnen met 2-0 waardoor we weer een goede stap hebben gezet richting de play-offs! Komende zondag spelen onze voetballers de uitwedstrijd tegen FC Twente dat momenteel op de tweede plek in de Eredivisie staat.
Er waren deze week maar liefst vier feestjes in Euroborg. De jarigen waren Jason Meyer, Thomas Weites, Danny Moerman en Thomas van Weering. In Euroborg kregen zij een geweldige rondleiding waarbij zij onder andere een skybox, de kleedkamers en de persruimte hebben gezien! We hopen dat zij een superleuke middag hebben gehad in Euroborg en lekker hebben gegeten bij de McDonald’s.
Activiteiten
Afgelopen maandag stroomden de aanmeldingen voor de activiteiten binnen. De voetbalclinics in Hoogezand zitten inmiddels helemaal vol. Ook het waterskiën en de rondleidingen in de meivakantie gaan erg hard! Mocht je je dus nog niet hebben ingeschreven en lijkt het jou leuk om mee te doen aan de activiteiten geef je dan snel op voordat het vol is! Als een activiteit vol is dan staat dat aangegeven op de website.
Voor de Green White Bengels hebben we ook weer leuke activiteiten waaronder het kijken van FC Utrecht – FC Groningen op groot scherm. Samen met andere leden van de GWB bekijk je deze super spannende wedstrijd vanuit Euroborg! De aanmeldingen hiervoor gaan ook hard maar er is nog plek! Ook voor het waterskiën op vrijdag 1 mei van 11.00-12.00 uur, speciaal georganiseerd voor de GWB zijn nog een aantal plekken vrij!
Kennismaken met Groby!
Iedere week schrijf ik, Groby, dit weblog voor jullie. Maar ik vraag me eigenlijk af wat jullie allemaal van mij weten. Daarom heb ik een aantal leuke weetjes voor jullie op een rij gezet. Ik ben benieuwd wat jullie al van mij wisten!
Wist je namelijk wel dat:
–          mijn lievelingskleur FC Groningen-groen is?
–          ik heel goed kan dansen?
–          ik verliefd ben op een hele lieve beer?
–          ik gek ben op Haring?
–          ik het altijd lekker warm heb door mijn dikke vacht?
–          ik nog nooit een winterslaap heb gehouden?
–          ik héééééél goed kan voetballen?
–          ik Marcus Berg regelmatig tips mee geef?
Misschien heb ik volgende week wel weer een aantal leuke en grappige weetjes voor jullie!
Tot slot heb ik nog een prijsvraag voor jullie waarmee je een kaart met handtekening kunt winnen van Martijn Meerdink of Tom Hiariej. Je kunt hier de oplossing van de prijsvraag mailen.
Prijsvraag: Wat is de datum van Groby’s verjaardag?
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby!

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus