string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Donderdag 25 september 2008 om 16:33

Het eerste van FC Groningen heeft het erg druk deze week. Twee wedstrijden in een week is niet niks. Gisteren speelden ze namelijk tegen HVV Hollandia voor de beker en zondag komt Feyenoord op bezoek. Het was woensdag ook druk op het stadion. 4 leden kwamen hun feestjes vieren bij de FC Groningen Junior Club. Let komende week goed op je brievenbus want de nieuwe Coooool! zit er aan te komen!

Gisteren reisde het eerste van FC Groningen af naar Hoorn voor de bekerwedstrijd tegen Hvv Hollandia. FC Groningen. Wist je dat Pepijn Kluin, die in op de bank zat, vroeger bij Hvv Hollandia heeft gevoetbald? Na een moeilijke wedstrijd wonnen Ron Jans en zijn mannen gelukkig met 3-2 waardoor ze doorgaan naar de volgende ronde. De volgende bekerwedstrijd zal tegen eerstedivisieclub Telstar zijn in IJmuiden op 11, 12 of 13 november.
Zondag komt Feyenoord op bezoek. Vorig jaar wist FC Groningen deze wedstrijd met 3-2 te winnen. Het zou coooool zijn als we dit seizoen weer zo’n mooie uitslag op de borden krijgen!
Deze week werden er 4 feestjes gevierd op het stadion. Esmeé Aalbers, Kevin Huizinga, Jan-Willem Veldman en Elle Biemans vierden hun feestje samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ze kregen allemaal een lekker gebakje met de afbeelding van Groby er op en verlieten het stadion met een klein cadeautje van de Junior Club.
Als laatste kan ik je vertellen dat je deze week je brievenbus goed in de gaten moet houden want de nieuwe Coooool! komt komende week in de bus. Uiteraard staat deze Coooool! bordenvol FC Groningen weetjes, nieuwtjes en puzzels en vind je de enige echte Groby-strip op de laatste pagina.
Tot zondag allemaal!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

4 weken geleden

Clubhuis Kids United officieel geopend

2 maanden geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

3 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu