string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende weblog.

Vrijdag 21 augustus 2009 om 14:45

Zo de eerste week van school zit er weer op! Hopelijk hebben jullie het leuk gehad! Nog één dagje en dan is het alweer weekend en spelen onze jongens uit tegen VVV Venlo. Deze ploeg heeft al drie punten te pakken in de Eredivisie. Ik hoop dat de wedstrijd beter gaat dan afgelopen zondag tegen NAC Breda.

FC Groningen – NAC Breda
Tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC Breda liepen er zoals gewoonlijk leden van de Junior Club mee.
Helaas heeft FC Groningen ook zijn tweede thuiswedstrijd verloren. Danny Holla was deze wedstrijd geschorst. Voor de rust maakt NAC het 0-1 en na de rust kwam al gauw de 0-2. Maar even voor het einde was daar Koen van der Laak die de spanning terug bracht en het 1-2 maakt. Het lukte helaas niet om nog een doelpuntje te scoren. Heb je mee gelopen bij de line-up en wil je graag je zelf terug zien aan de hand van een van de spelers? Dat kan, er zijn namelijk hele leuke foto’s gemaakt. Klik hier om 
de foto’s te bekijken en eventueel na te bestellen. Het is tijd voor een feestje!
Woensdagmiddag waren er driejarigen die voor hun feestje naar Euroborg waren gekomen. Dit waren: 
Nick Fledderman, Jelle Rozeboom en Jens Posthumus. In een echte skybox waren er slingers en ballonnen opgehangen. De jarigen kregen cadeautjes en konden samen met hun vriendjes en vriendinnetjes genieten van de lekkere taart! Vervolgens hebben ze met een puzzeltocht het hele stadion van top tot teen bekeken. Ze zijn in de persruimte geweest, op het veld en in de kleedkamers. Ter afsluiting stond er voor iedereen bij de McDonald’s een Happymeal klaar. Alle jarigen van harte gefeliciteerd!
Fantour
Aanstaande zondag gaan er geen bussen vanuit de Junior Club naar Venlo. Wel kun je je nog opgeven voor de Fantour naar Heracles en NAC. Ik zou het erg gezellig vinden om met z’n allen onze ploeg aan te moedigen! Tijdens de busreis krijg je iets lekkers te eten en te drinken en nu maar hopen dat FC Groningen gaat winnen!

Ik wens jullie allen een sportief weekend toe!
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

2 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus