string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 14 augustus 2009 om 16:06

Dit was een drukke week! We hebben namelijk heel veel gedaan; de wedstrijd tegen Roda JC, Jong Oranje die dinsdagavond in de Euroborg tegen Jong Engeland speelde, een interview met Serhat Koç; en er werd een feestje gehouden. Volgende week beginnen de scholen weer, heel veel succes!

Roda JC – FC Groningen
Afgelopen zaterdag speelde FC Groningen uit tegen Roda JC. Ze hebben in Kerkrade 1-1 gespeeld dankzij het doelpunt van Goran Lovre.  Dankzij de geweldige supporters van de Junior Club die helemaal naar het zuiden waren afgereisd hebben de heren  1 puntje te pakken in de eredivisie. Op naar de volgende!
Aanstaande zondag speelt FC Groningen thuis tegen NAC. Bij de line-up zijn er weer een paar Junior Club leden aanwezig: Nick, Carsten, Jesper, Quinten, Jeroen, Robin, Jorn, Daniel, Mark, Bas en Eric.
Ik wens jullie veel plezier!!
Jong Oranje – Jong Engeland
Jong Oranje en Jong Engeland hebben dinsdagavond in de euroborg met 0-0 gelijkgespeeld in een oefenduel. Vooral op het einde was het erg spannend, Jong Oranje kreeg nog een aantal kansen, maar helaas scoorden ze niet.
Interview met Serhat koς
In oktober is het dan weer zo ver, de nieuwe Coooool! komt uit! En hij staat weer boordevol met leuke nieuwtjes,voetbalweetjes, mooie poster en interviews met spelers. Deze keer mochten twee dames uit Eenrum Serhat Koς interviewen. Hoe het interview is gegaan en welke vragen ze hebben gesteld kun je terug lezen in de Coooool!
Feestje
Afgelopen woensdag was het weer tijd voor een feestje in de Euroborg. De jarige was Delano Niemeijer. Samen met al zijn vriendjes vierde hij zijn verjaardag! Het was reuze gezellig! Er was een hele mooie taart gemaakt, waar ik op stond! En hij was heeeeeel lekker!! 
Volgende week komen Nick Fledderman en Jelle Rozeboom hun feestje houden! Ik heb er zin in!!
Als jij ook je feestje wilt vieren bij FC Groningen, klik dan hier.
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

2 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus