string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 07 augustus 2009 om 09:29

Jeetje, dat gaat snel! Je hebt nog maar een paar weekjes om van je vakantie te genieten. Ik hoop voor jullie dat het mooi weer blijft, zodat je lekker buiten kunt voetballen met je vriendjes. Ik vond het heel erg leuk dat jullie er allemaal waren bij de open dag. De foto’s zijn erg mooi geworden! Aankomende zaterdag speelt de selectie van FC Groningen zijn tweede wedstrijd tegen Roda JC, spannend!

De eerste wedstrijd werd afgelopen zaterdag gespeeld in ons eigen stadion, waarbij ons team verloor met 2-0 van Ajax. Erg vervelend was dat doelman Luciano een botsing kreeg met ploeggenoot Frederik Stenman. Hij raakte geblesseerd aan zijn knie. We hebben al erg lieve berichtjes van jullie gekregen voor hem, we zullen het door geven aan Luciano!
Fantour en overige activiteiten
Het gaat erg hard met de aanmeldingen voor de fantours! Heel gezellig dat jullie allemaal mee gaan. Helaas zit de tour naar Feyenoord al vol, maar er zijn genoeg andere fantours waarvoor je je kunt aanmelden. Wil je je nog aanmelden voor een fantour?
Je kunt je ook nog steeds aanmelden voor de andere activiteiten, zoals de bioscoop en voetbalclinic in de zaal. Ik zou het erg gezellig vinden als je komt! Je kunt je hier aanmelden.
Kun jij mij en alle andere leden laten lachen?  Stuur dan je grappigste mop naar de Junior Club en de aller leukste komen in de Coooool! Ik vind het hartstikke leuk als je mij ook een brief zou sturen!
Het is bijna zover: Jong Oranje – Jong Engeland!
Voor slecht 5 euro kun je op 11 augustus Jong Oranje aanmoedigen in het stadion Euroborg. Om 19.30 is de aanvang en je mag zoveel kaartjes bestellen als je wilt. Klik hier om de kaartjes te bestellen. Heb jij je e-mail adres nog niet doorgegeven en wil je graag de nieuwsbrief van de Junior Club ontvangen? Geef je e-mail adres dan hier door.
Fijne vakantie verder!
Voetbalpoot,
Groby  

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

2 maanden geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus