string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 11 september 2009 om 11:49

Na een weekje rust te hebben gehad moeten onze jongens er zaterdag weer tegen aan! Zaterdag spelen ze in Friesland tegen de ploeg Heerenveen. Ondanks dat de wedstrijd laat begint gaan er toch nog een aantal kinderen mee voor de line-up. Afgelopen week ben ik bij Voetbalschool Noord geweest, op de locatie Leeuwarden. Dit was erg leuk!

Voetbalschool Noord in Leeuwarden was als eerste aan de beurt om de Junior Club te verwelkomen. Alle kinderen kregen een jaar lang gratis lidmaatschap van de FC Groningen Junior Club aangeboden. Na dat de Junior Club alle kinderen een tasje met leuke spulletjes van FC Groningen had gegeven, moesten de kinderen echt beginnen met de training. Maar liefs 80 voetballers, kregen training in techniek. De komende weken is de Junior Club ook aanwezig bij de trainingen op de lokaties Drachten, Jubbega, Sneek, Leek en Oosterwolde.
De kinderen die mee mogen lopen aan de hand van de spelers bij de uitwedstrijd van aankomende zaterdag zijn: Nino, Pelle, Mariette, Mats, Wesley, Jeen, Roy, Lynn, Mart, Marc en Finn.
Heel veel plezier!!

Zoals jullie misschien al weten organiseert de Junior Club in de herfstvakantie allemaal coole activiteiten zoals; een filmbezoek aan Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot in Pathé, een voetbal clinic in de zaal en rondleidingen door de Euroborg. Maar nu kun je nog een super leuke activiteit doen; verzamel alle handtekeningen van de spelers en ontmoet ze in het echt! Er is op 21 oktober namelijk weer een handtekeningmiddag in de spelershome! Om hieraan mee te doen moet je je wel eerst even aanmelden, dit kan heel gemakkelijk door hier te klikken. De jarigen van deze week waren Daniel Sanema en Harris Vieregge! Nog van harte gefeliciteerd! Wil jij net als deze kinderen je feestje in de Euroborg vieren? Dat kan nog, er zijn namelijk nog een aantal plekjes vrij!
In november zijn de volgende data en rijden nog vrij:
– woensdag 4 november (15.30 uur)
– woensdag 11 november (15.30 uur)
– woensdag 18 november (verschillende tijden)
– vrijdag 27 november (verschillende tijden)

In december kun je je feestje nog vieren op:
– woensdag 9 december (verschillende tijden)
– vrijdag 11 december (verschillende tijden)
– woensdag 16 december (verschillende tijden)

Lijkt het jou ook leuk om je feestje te vieren, klik hier om je op te geven.
Fijne weekend en tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

4 weken geleden

Clubhuis Kids United officieel geopend

2 maanden geleden

FC Groningen contracteert middenvelder Resink

3 maanden geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu